01 / 05 / 2024

Evgör Mobilya'dan babalara baba koltuğu hediye!

Evgör Mobilya'dan babalara baba koltuğu hediye!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör, Babalar Günü’ne özel bir hediye kampanyası başlattı. Haziran ayı boyunca geçerli olacak kampanyada, Evgor.com.tr’den 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm babalara ve yeni ev kuracak baba adaylarına “Baba Kol



Türkiye’nin kalite ödüllü mobilya markası EVGÖR, Babalar Günü için özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Haziran ayı boyunca Evgor.com.tr üzerinden ya da Evgör Mobilya mağazalarından yapılacak 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde “King” veya “Norm” Baba Koltuğu hediye ediliyor. Evgör Mobilya’nın Babalar Günü özel armağanı baba koltukları uzanıp birşeyler okumak, günün yorgunluğunu atmak veya keyifle televizyon seyretmek için ideal.  King ve Norm Baba Koltuklarında zengin renk seçeneğinin yanı sıra kumaş ya da deri kaplama alternatifleri de bulunuyor. Evgör Mobilya, tercihe göre Baba Koltuğuna ahşap, ceviz, lake, natural veya venge kampalamar da yapabiliyor. 


O’nun için özel bir armağan: Hilton Dinleme Koltuğu!


Babasının rahatını düşünenler için Evgör Mobilya’nın Baba Koltuğu dışında bir başka hediye alternatifi ise Hilton Dinlenme Koltuğu.  Evgör Mobilya’nın, ev ve ofisler için tasarlanan Hilton Dinlenme koltuğu Babalar Günü için farklı bir hediye alternatifi olabilir. Dayanıklı ve esnek bir yapıya sahip dinlenme koltuğu, estetik görünümünün yanı sıra vücuda uyumlu ergonomik yapısı sayesinde babanıza farklı bir konfor deneyimi yaşatabilir.


İstanbul’da Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca’da mağazaları bulunan EVGÖR Mobilya’nın Babalar Günü Hediye Kampanyası ve Hilton Dinlenme Koltuğu hakkında detaylı bilgi ve alışveriş için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Geri Dön