29 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'dan Babalar Gününe özel King Baba Koltuğu!

Evgör Mobilya'dan Babalar Gününe özel King Baba Koltuğu!

Babasının rahatını düşünenler Evgör Mobilya’ nın King Baba Koltuğu’ nu, Reva, Hilton veya Elmas Relax Dinlenme Koltukları ile Home Tv berjerden birini hediye olarak seçebilirsiniz...




“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör, Babalar Günü için hediye arayanlara, rahatlık, estetik ve konforu bir arada sunuyor. Eğer siz de bu özel günde, onu nasıl mutlu edebilirim diye düşünüyorsanız,  Evgör Mobilya’nın King Baba Koltuğu’nu, Reva, Hilton veya Elmas Relax Dinlenme Koltukları ile Home Tv berjerden birini hediye olarak seçebilirsiniz. Firmanın modern tasarıma sahip tekli koltuk modelleri, tercihe göre deri ya da kumaş kaplama ve her zevke uygun zengin renk seçenekleriyle sunuluyor. İstanbul’da Beyoğlu, Çamlıca, Üsküdar ve İmes-Dudullu mağazalarının yanı sıra Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresi üzerinden ülke geneline ürün satışı gerçekleştiren Evgör Mobilya’da dileyene peşin ödemelerde %8 indirim avantajı, dileyene 12 aya varan taksit seçeneği sağlanıyor.


Bu özel gün için babanıza, uzanıp birşeyler okumak, günün yorgunluğunu atmak veya keyifle televizyon seyretmek için ideal olan EVGÖR Mobilya’nın King Baba Koltuğundan armağan edebilirsiniz. Tercihe göre ahşap, ceviz, lake, natural veya venge kampalamar da yapılabilen ürün, Evgör mağazalarında 520 TL’den satışa sunuluyor.  


Çok yorulan babalar için özel bir armağan: Dinleme Koltuğu!


Babasının rahatını düşünenler için Evgör Mobilya’nın Baba Koltuğu dışında bir başka hediye alternatifi ise dinlenme koltukları.  Evgör Mobilya’nın, ev ve ofisler için tasarlanan Elmas Relax, Reva ve Hilton isimli dinlenme koltukları Babalar Günü için farklı bir hediye alternatifi olabilir. 


Detaylı bilgi ve alışveriş için: www.evgor.com.tr / 444 888 6 


Geri Dön