28 / 04 / 2024

EVvel İstanbul’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

EVvel İstanbul’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.



12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor.


Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 


Geçmişe duyulan özlemi, günümüzün modern olanaklarıyla harmanlayan EVvel İstanbul, ‘‘Evvelce nasılsa, EVvel İstanbul’da fazlasıyla’’ sloganıyla mahalle hayatına yeni bir kimlik kazandırıyor. Geçmişi, bugünün imkanlarıyla buluşturan bu özel proje Babalar Günü için özel bir fırsat sunuyor. 12 – 22 tarihleri arasında tüm babaları yüzde 12 indirim bekliyor. 

40 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 678 konuttan oluşuyor. Mahalle kültürünü ön plana çıkaran proje 3. Köprüden, 3. Havaalanına, Kanal İstanbul’dan Kuzey Marmara Otoyol projesi gibi dev projelere ev sahipliği yapan bölgede inşa ediliyor. Üçüncü köprü bağlantı yolunun çok yakınından geçeceği Evvel İstanbul, metro durağına sadece 250 metre uzaklıkta yer alıyor.

Bizim Sokak’ta Kermes Zamanı

İki mahalleden oluşan EVvel İstanbul’da bu iki mahalleyi birbirinden ‘Bizim Sokak’ ayırıyor. Projede yaşayanların adeta buluşma yeri olan Bizim Sokak, aynı zamanda kermes, etkinlik veya panayırların yapılabileceği, el emeği göz nuru ürünlerin sergilenebileceği bir alan olma özelliğini taşıyor. 


Koru Kahve Mahallesi’nde Açık Hava Sineması 

Bizim Sokak’ın iki mahalleye ayırdığı EVvel İstanbul projesinin sakinleri, Koru Kahve Mahallesi’ndeki mahalle kahvesinde buluşabilecekleri gibi bu mahallede bulunan fitness center, kapalı havuz, seyir kafe, tribünlü çok amaçlı spor sahası ve gezinti alanlarında vakit geçirip, açık hava sinemasında yazın keyfini sürebilecekler. 


Koru Çeşme Mahallesi’nde Çardak Keyfi  

Projedeki ikinci mahalle olan Koru Çeşmesi Mahallesi de farklı sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Evvel İstanbul sakinleri tıpkı evvelki gibi mahalle çeşmesinden su içebilecek,  çardakta dostlarla sohbetin tadını çıkarabilecekler. 

Konsept Daireler Ziyarete Hazır 

EVvel İstanbul’un özenle hazırlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 konsept daireleri de tasarımları ile dikkat çekiyor. Aydınlık ve şık tasarımıyla olduğu kadar fonksiyonelliği ve hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çeken konsept daireler ziyaretçilerini bekliyor. 

Hakkımızda


İNTAYA


2005 yılından beri inşaat, altyapı, elektrik, mekanik ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştiren, uzman ve dinamik bir ekibe sahip olan İntaya, hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda Avrupa Birliği standartlarında hizmetler üretmektedir. Bugüne kadar birçok farklı projeyi hayata geçiren İntaya, etik değerlere ve çevreye özen göstererek müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiştir.


TÜRKİYE’NİN KONUT UZMANI EYG

2014 yılında orta gelirliye ulaşılabilir kaliteli projeler geliştirmek üzere kurulan Türkiye’nin konut uzmanı EYG, sosyal sorumluluk bilinciyle projelerinde yaşlı, çocuk ve engelli bireylere duyarlı davranmayı kendine görev edinmiştir. Herkesten bir fazlasını yapmak misyonuyla kurulan Türkiye’nin konut uzmanı EYG, standartlarını toplumsal gelişime yön verecek, katma değer sağlayacak bir çizgiye taşımayı hedeflemektedir.



Geri Dön