28 / 04 / 2024

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.



Gülaylar altın, babalar gününe özel kampanyasını resmi web sitesinden duyurdu. Aynı gün teslimat seçenekleri ise satışa sunulan hediyelerde tam yüzde 70'z varan indirim kampanyası başladı.

Gülaylar altında babalar günü için alınabilecek en anlamlı hediyeler bir arada toplandı. Altın tesbinten, bilekliğe; kol düğmesinden, yüzüğe kadar aradığınız bir çok hediyeyi bulabilirsiniz.

Peki Gülaylar altında kol düğmeleri ne kadar? Altın tesbih fiyatı kaç lira? Altın kolye, yüzük fiyatları kaç TL? İşte 11 Haziran 2023 Gülaylar altın fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön