29 / 04 / 2024

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.



Perakende zincir ağına yeni bir mağaza ekleyen Evidea, mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam alanı ana kategorileri ile geniş ürün yelpazesini müşterilerine sunmaya devam ediyor.  Ankara  CEPA AVM’de hizmete açılan yeni Evidea mağazası, kadın ve erkek her yaştan müşteri kitlesine hitap ediyor. 4-14 Mart 2021 tarihleri arasında geçerli olan açılış özel kampanyası, 500 lira ve üzeri alışveriş yapanlara anında 100 lira indirim kazandırıyor.

Aynı zamanda sevdiklerini ödüllendirmek isteyenler, evideacom ve Evidea mağazalarında geçerli olan hediye kartları da kullanabiliyor. Hediye kartları, istenilen bütçeye göre oluşturuluyor.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Evidea, geniş ve ferah mağazalarıyla oldukça keyifli bir alışveriş deneyimini müşterilerine yaşatıyor. Trend, kolay kurulabilen ve makul fiyatlı ürünleriyle tercih edilen Evidea, Ankaralıların da evlerinin havasını değiştiriyor. Evini güzelleştirmek isteyen başkentliler, evleri için aradıkları her şeyi Evidea mağazalarında buluyor.

Sakarya ve Eskişehir’de de mağazalaşma sürecini başlatacak olan Evidea, 2021 yılı boyunca Türkiye’nin önde gelen alışveriş merkezlerinde yer alacak.

 

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!


Geri Dön