27 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ daire fiyatları!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ daire fiyatları konumlarına göre değişiyor. 2018 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilecek projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.



Evim Yüksekdağ daire fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje 11 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzası ile hayata geçirilen  Evim Yüksekdağ  Rezidans'ta 364 konut ve 9 dükkan bulunuyor. Proje 64 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.


Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı Evim Yüksekdağ Evleri İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. Projede 50 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.


Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 2 bin metrekarelik ticaret alanı yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 90 metrekare - 148 metrekare olarak dizayn edildi. 


Evim Yüksekdağ daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Yeşilkent Evim Yüksekdağ'da fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, sauna, süs havuzu, güvenlik ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Evim Yüksekdağ Yeşilkent adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Evim Yüksekdağ satış ofisi iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön