01 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatları!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.



Evim Yüksekdağ Residence'de dairelerin alanları 90 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor. Proje 364 adet daire ve 9 adet dükkandan meydana geliyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatları konutların kat ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor.  Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  imzası taşıyan proje 64 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 


İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükselen  Evim Yüksekdağ  Konutları 11 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin 2 bin metrekaresi ticaret alanından oluşuyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ Rezidans'ta sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, güvenlik, süs havuzu, yürüyüş parkuru, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt fiyatları 245 bin TL'den başlıyor. 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede 50 ay 0 faiz imkanıyla ödeme yapılabiliyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Evim Yüksekdağ satış ofisi telefon:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön