02 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli 'de 79 bin liradan başlıyor!

Evimiz Kocaeli 'de 79 bin liradan başlıyor!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

20 Mart’ta lansmanı yapılan 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesinin 360 konutluk ilk etabının satışları devam ediyor. Projedeki daireler 79 bin liradan başlayan fiyatlara sahip...




70 yıla yaklaşan tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’de hayata geçireceği 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesi büyük ilgi görüyor. 20 Mart’ta gerçekleştirilen kampanya lansmanıyla satışlarına başlanan projede satışlar hız kesmeden devam ederken, 360 konutluk ilk etapta konutların önemli bir bölümünün satışı tamamlanmış durumda.


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projenin gördüğü büyük ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Evimiz Kocaeli projesi çok beğenildi. Elde edilen bu başarıda, bölge halkının yakından tanıdığı Pekdemir markasına duyulan güvenin yanı sıra projenin yarattığı beğeninin büyük etkisi bulunuyor” dedi. Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, Pekdemir güvence sistemine uygun olarak inşa edilecek proje, aile ve mahalle sıcaklığını taşıyan, insanların kendilerini iyi hissedecekleri, yaşamaktan keyif duyulacak bir proje olacak. Yüksek satış performansı Kocaeli halkının projeyi çok iyi algıladığını gösteriyor. Pekdemir güvencesi ve ekonomik fiyatlarla ailece yaşanacak bir site arayışında olanlar için  Evimiz Kocaeli  çok cazip bir seçenek haline gelmiş durumda.”


Uygun fiyata, güvenli ve keyifli bir yaşam


Kocaeli’nin yıldızı parlayan Başiskele bölgesinde hayata geçirilecek Evimiz Kocaeli projesi, yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, 70 yıllık Pekdemir güvence sistemine uygun olarak inşa edilecek. Pekdemir İnşaat’ın yüksek kalite standartlarını çok uygun ve ekonomik fiyatlarla halka taşıyan; mimarisi, sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunan proje, Kocaeli’nin enbüyük markalı konut projesi olma özelliği taşıyor.


Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.


2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. Profesyonel bir site yönetiminin işbaşında olacağı “Evimiz Kocaeli” projesi, 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip. Proje, radye temel üzerine betornarme karkas olarak inşa edilecek.


İlk etapta 360 konutun satışa sunulduğu projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’lerden oluşan altı farklı tipte daire bulunuyor. Konutların 79 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede, yüzde25’lik peşinat ödemesi de iki yıla yayılıyor. Projede, aylık aidatlar ise 110-120lira aralığında olacak.



Telefon: 0262 323 70 00

Web adresi: www.evimizkocaeli.com



projeye sor



Geri Dön