28 / 04 / 2024

Pekdemir Evimiz Kocaeli'de 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pekdemir Evimiz Kocaeli'de 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Pekdemir İnşaat

Proje: Evimiz Kocaeli

Pekdemir İnşaat'ın projesi Evimiz Kocaeli'de 79 bin TL'den başlayan lansman özel fiyatlarıyla satışlar devam ediyor...



 

70 yıla yaklaşan tarihiyle Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Kocaeli’nin Başiskele bölgesinde hayata geçireceği 936 konutluk “Evimiz Kocaeli” projesi, Kocaeli halkından büyük ilgi görüyor. 20 Mart’ta gerçekleştirilen basın lansmanıyla satışlarına başlanan ve ilk etapta 360 konutun satışa sunulduğu projede satışlar hızla devam ediyor. Konut alanlar arasında İstanbul ve Ankara’dan dahi alıcıların bulunması dikkat çekti.

Elde edilen bu başarıda, bölge halkının yakından tanıdığı Pekdemir markasına duyulan güvenin yanı sıra projenin yarattığı yüksek beğeninin etkisi bulunuyor.


Pekdemir Evimiz Kocaeli de 79 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Kocaeli’de büyük bir ilgi ve merakla beklenen Pekdemir’in 70. yıl gurur projesinde lansmana özel fiyatlar, 2+1 daireler için 79 bin liradan başlıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğe sahip altı farklı tip konutun bulunduğu projede 3+1 daireler 130 bin, 4+1 daireler ise 199 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede aylık aidatlar ise 110-120 lira aralığında olacak.


Pekdemir İnşaat’ın yüksek kalite standartlarını çok ekonomik fiyatlarla halka taşıyan; mimarisi, sosyal donatıları ve imkanlarıyla gerçek bir yaşam alanı ve sıcak bir mahalle ortamı sunan proje, Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olma özelliği taşıyor.



Pekdemir: İlgi beklentilerimizin de üzerinde 

Satış kampanyasını değerlendiren  Pekdemir İnşaat  Genel Müdürü Mert Pekdemir, projenin gördüğü büyük ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Satışa çıktığımız 20 Mart tarihinden itibaren satış ofisimiz sürekli dolu. Sabah 9’dan gece 11’e kadar ziyaretçimiz var. Yoğunluk nedeniyle bazı müşterilerimiz bir süre sıra beklemek zorunda kalıyor. İlgi göreceğimizi biliyorduk ama doğrusu bu kadar ilgiyi biz bile beklemiyorduk” dedi. 

70 yıla yaklaşan köklü tarihinde geliştirdiği projelerde sunduğu yüksek kalitenin, erken teslim politikalarının ve satış sonrası hizmetlerinin Pekdemir İnşaat’a karşı bölge halkında büyük güven yarattığına dikkat çeken Pekdemir, şöyle konuştu:


“Tüm bu güvenin üzerine,  Evimiz Kocaeli  projesi çok beğenildi. Yüksek kaliteli, tam bir aile sitesi özelliğinde, mahalle sıcaklığını taşıyan, insanların kendilerini iyi hissedecekleri bir ev ortamı ve yaşam alanı sunan bir proje oldu. Şu ana kadar ortaya çıkan satış performansı, Kocaeli halkının projeyi çok iyi algıladığını gösteriyor. Pekdemir İnşaat’a duydukları güven ve projeye gösterdikleri ilgi için Kocaeli halkına teşekkür ediyoruz.”



İstanbul ve Ankara’dan gelip satın alanlar var 

Kampanya lansmanını yaparken, Kocaeli’nin yıldızı parlayan Başiskele bölgesinde hayata geçirilecek Evimiz Kocaeli projesinin, oturmak isteyenler için olduğu kadar yatırım değeriyle de ilgi çekeceğine inandıklarını söylediklerini hatırlatan Pekdemir, “Kocaeli’den yatırım amaçlı satın alan çok sayıda müşterimiz olduğu gibi, İstanbul,  Ankara  ve Sakarya’dan gelip konut satın alanlar var. Yatırım amaçlı satın almaların devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Yüzde 25’lik peşinat ödemesinin iki yıla yayıldığı projede, aylık düzenli aile geliri 2 bin 500 liranın üzerinde olan her ailenin ev sahibi olması mümkün. “Evimiz Kocaeli” projesinde ayrıca Akbank, Finansbank, ING Bank, İş Bankası ve Yapı Kredi, özel avantajlarla kredi imkanı sağlıyor.


Şehir merkezine 7 dakika mesafede sıcak bir aile sitesi

Yüksek deprem güvenliği başta olmak üzere, Pekdemir güvence sistemine uygun olarak inşa edilecek proje, Kocaeli’nin yıldızı parlayan Başiskele bölgesinin panoramik şehir ve körfez manzaralı en güzel noktasında bulunuyor.


Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda hayata geçecek projenin yüzde 75’i yeşil alana ayrılmış durumda. 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.


2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, basketbol sahaları, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. Profesyonel bir site yönetiminin işbaşında olacağı, 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip “Evimiz Kocaeli” projesi, radye temel üzerine betornarme karkas olarak inşa edilecek. 



0262 323 70 00

www.evimizkocaeli.com


projeye sor



Geri Dön