29 / 04 / 2024

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.



Tek etapta 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'de, haziran ayına özel '3 + 1 Fırsat Kampanyası' gerçekleştiriliyor. 



Pekdemir İnşaat'ın '70. Yıl Gurur Projesi' olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli'de, bu ay 3+1 daire satın alanlara; aylık yüzde 0.61'den başlayan düşük banka kredi faizi, 30 aya kadar vade farksız banka kredisi seçeneği ve 1 yıl aidat ödememe fırsatı sunuyor. Büyüklükleri 1 32 metrekareden, fiyatları 1 64 bin liradan başlayan 5 farklı tipte 3+1 dairelerin teslimine gelecek ayın başından itibaren başlanacak. 



ÜÇ FARKLI FIRSAT VAR 

3+1 evler, 4'er katlı 78 ikiz bloktan oluşan Evimiz Kocaeli'de de, kullanışlı metrekareleri ve cazip fiyatlarıyla en çok ilgi gören seçenekler arasında yer alıyor. Pekdemir İnşaat, projeden 3+1 daire beğenip satın almak isteyenlere teslimden önceki son bir ayda 3+1 fırsat olanağı sağlıyor. 



Pekdemir İnşaat'ın 3+1 daire almak isteyenlere birinci fırsatı aylık yüzde 0,61 'den başlayan düşük faizlerle, banka konut kredisi kullanma olanağı. İkinci fırsat 30 ay sıfır faizle banka konut kredisi seçeneği, üçüncü fırsat ise aidatların 1 yıl boyunca Pekdemir İnşaat tarafından karşılanması. 



164 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "132-170 metrekare arasında değişen büyüklükteki 5 farklı tipte 3+1 dairelerimiz, çocuklu Türk aile yapısının beklentisine ve beğenisine hitap Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi üzerindeki Evi miz Kocaeli'nin satış ofisini mutlaka görüp, son kararınızı öyle verin. eden nitelikler taşıyor. Pekdemir kalitesine karşılık 1 64 bin liradan başlayan fiyatlarımız, zaten örnek dairemizi gören herkes tarafından çok cazip kabul ediliyor. Fırsat kampanyamız ile biz bu cazibeye bir de ödeme olanaklarını daha da kolaylaştıran, reddedemeyecekleri fırsatlar ekledik. Böylece dairelerini seçip beğendiği halde, ödemekte zorlanır mıyım kaygısı yaşayan müşterilerimizi rahatlatmış ve daire teslimine bir ay kala onları cesaretlendirip, kararlarını kolaylaştırmış olduk" dedi. 



DEĞERİ HIZLA YÜKSELİYOR 

Kocaeli'nin yatırım değeri hızla yükselen Başiskele'de, şehir merkezine 7 dakika uzaklıktaki 122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan Evimiz Kocaeli projesinde 2+1, 3 + 1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 91 metrekare ile 193 metrekare büyüklüğünde 8 ayrı tip konut bulunuyor. Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanmasına kısa bir süre kalan projede, satışlar hızla devam ediyor. Projenin yüzde 75'i yeşil alan olarak ayrılırken, sizler için her şey düşünülmüş durumda. 



SATIŞ OFİSİNE UĞRAYIN 

Evimiz Kocaeli Projesi'nde; 2 bin metrekarelik gölet, kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Ayrıca yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, 2 adet basketbol sahası ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışını yansıtıyor. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi sorumluluk üstlenecek. Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi No:337 adresindeki Evimiz Kocaeli Projesi'nin satış ofisine (0262) 323 70 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön