28 / 04 / 2024

evimiz kocaeli ulaşım

evimiz kocaeli ulaşım

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz imkanı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçilen Evimiz Kocaeli projesi 10 yıl sıfır faiz imkanı sunuyor. 936 konuttan meydana gelen projeside ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl sıfır faiz avantajı!

Pekdemir İnşaat tarafından inşa edilen Evimiz Kocaeli projesinde ödemeler 6 yada 10 yılda sıfır faizle yapılabiliyor. “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla hayat bulan proje 936 konuttan meydana geliyor.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Kocaeli Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' isimli konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'deki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat'ın 730 günde tamamladığı Evimiz Kocaeli'ndeki 936 konutun yüzde 90'ı satıldı ve teslimi tamamlandı.

Evimiz Kocaeli'de 936 konutun teslimi başladı!

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projelerinden çevre düzenlemesine kadar hazır olan Evimiz Kocaeli'de, Pekdemir İnsaat'ın 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Evimiz Kocaeli'de daire fiyatları 158 bin TL'den başlıyor!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projeleinden olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat’ın 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Evimiz Kocaeli'de 3+1 dairelerde, 3+1 ödeme fırsatı!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Evimiz Kocaeli'de teslimler Temmuz'da!

Tek etapta 936 konutla Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Haziran ayına özel 3+1 Fırsat Kampanyası gerçekleştiriliyor.

Evimiz Kocaeli kampanyasında son gün 31 Aralık!

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı ve büyük ilgi gören kampanya 31 Aralık’ta sona eriyor. Kampanya kapsamında çok seçenekli ödeme modelleri içinden kendinize en uygununu seçme fırsatı sunuluyor.

Evimiz Kocaeli’de ev alan herkese iPhone 6 Plus hediye!

Teslimine sadece 9 ay kalan projede yüzde 0.79 sabit faizli kredi imkanı sunulurken, 20 Kasım’a kadar ev alan herkes, ileri teknolojinin son ürünü iPhone 6 Plus cep telefonuna sahip olacak.

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0,50 faizli kampanyada son 10 gün!

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsatlarla dolu kampanya büyük ilgi görüyor. Evimiz Kocaeli'de yüzde 0,50 faizli kampanyada son 10 gün...

Evimiz Kocaeli iletişim!

Evimiz Kocaeli iletişim iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor...

Evimiz Kocaeli’nde peşinatsız, faizsiz, 30 ay taksitle ev!

İlk iki etap konutları büyük ölçüde tükenen Evimiz Kocaeli’nin son etabının satışı büyük ilgi görüyor. 31 Mayıs’a kadar devam edecek kampanyada peşinatsız, faizsiz, 30 ay taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ulaşım için yeni sistem kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, hızlı, güvenli ve konforlu ulaşımı kent geneline yaymak amacıyla oluşturulan kısa süreli ve uzun süreli projeleri anlattı. Büyükakın, yeni bir sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmit ulaşım projelerinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr.Tahir Büyükakın ile, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, İzmit'teki ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Evimiz Kocaeli basın toplantısı 16 Eylül'de!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Evimiz Kocaeli'de anahtar teslimleri başladı!

Pekdemir İnşaat, 936 konutluk Evimiz Kocaeli projesini söz verdiği tarihte tamamlayarak teslimine başladı. Projenin ayrıntılarını Genel Müdür Mert Pekdemir, Bizim Kocaeli gazetesine anlattı. İşte röportaj...

Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir'in 'Evimiz Kocaeli' projesinde yaşam başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurguladı.

Pekdemir İnşaat Evimiz Kocaeli'nin yüzde 90'ı satıldı!

Pekdemir İnşaat‘ın Kocaeli‘de hayata geçirdiği dev konut projesi Evimiz Kocaeli 150 milyon liralık yatırımla yükseliyor. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketlerini Evimiz Kocaeli’yi ve yatırımlarını anlattı.

Evimiz Kocaeli'de Haziran ayına özel kampanya!

Önümüzdeki ay teslimine başlanacak olan Evimiz Kocaeli 'de 3 + 1 daire alanlara haziran ayın özel fırsatlar sunuluyor.

Kocaeli'de ulaşım projeleri hızla devam ediyor!

Ulaşım imkanlarının konforlu ve rahat sağlanması için birçok projeye imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, proje çalışmaları hızla sürdürüyor.

evimiz kocaeli ulaşım Haberi

evimiz kocaeli ulaşım

Kocaeli'de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan '10 Yıl Sıfır Faiz' sloganıyla Pekdemir İnşaat tarafından Evimiz Kocaeli'de projesi kapsamında başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor. Evimiz Kocaeli'deki yaşamın bir parçası olmak isteyenleri, kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor. Telefonlar kilitleniyor, satış ofisi dolup taşıyor. Pekdemir İnşaat'ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak, üstelik yeni evinize hemen taşınabilecek ve bu kusursuz yaşamın bir parçası olabileceksiniz. 


KOCAELİ'DE BİR İLK 


Evimiz Kocaeli'nin kısıtlı bir süre için sunduğu bu ödeme modeli Kocaeli'de bir ilk. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayan bu fırsat sayesinde evinize hemen taşınıp, kredilerinizi kira...