01 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0.50 faiz oranı!

Evimiz Kocaeli'de yüzde 0.50 faiz oranı!

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı yüzde 0.50 faiz oranı, peşinatın 30 ay taksitlendirilmesi ve vade farksız 30 ayda ödeme fırsatları sunan kampanya 2 Ekim’de sona eriyor.




Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan, Kocaeli’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsatlarla dolu kampanyada son günlere girildi. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesinde, 2 Eylül’de başlatılan ve sadece 30 gün için geçerli olacak kampanya fırsatları 2 Ekim’de sona eriyor. Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde bugüne kadar gerçekleştirdiği en iddialı ve en avantajlı kampanyada son derece önemli fırsatlar sunuluyor.


30 TAKSİDE BÖLÜNÜYOR

Büyük ilgi gören kampanyada banka kredisi kullanacaklar için yüzde 0.50 faiz oranı uygulanırken, peşinat tutarı 30 taksite bölünüyor. Banka kredisi kullanmak istemeyenlere ise vade farksız, 30 taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Kampanyada 24 ay vadeli banka kredisi kullanımında faiz oranı yüzde 0.14’e kadar düşüyor.


Pekdemir kalite ve güvencesiyle, Kocaeli’nin yükselen yıldızı Başiskele’de hayata geçirilen projede teslimler sadece 10 ay sonra, Temmuz 2015 tarihinde başlayacak.


Manşet Kocaeli


Geri Dön