01 / 05 / 2024

Evini yenileyenlerin sayısı artıyor

Evini yenileyenlerin sayısı artıyor

Tüketicilere çok düşük faizle kredi imkânları sunan kampanyadan faydalananların sayısı her geçen gün artıyor



Kampanya kapsamında Ankara'dan Öğretim Görevlisi olan Mukadder Uzar 20 bin TL, İstanbul'da memur olarak çalışan İbrahim Turan 8 bin 500 TL ve şirket müdürü olarak görev yapan Mehmet Baş 50 bin TL kredi kullandı.
 
"Çok güzel ve faydalı bir kampanya"
 
Ankara'da Öğretim Görevlisi olan Mukadder Uzar 20 bin TL kredi kullanarak mutfağını komple yenilediğini bunun yanı sıra evinin diğer alanlarında da yenilemeler yaptırdığını söyledi. Kampanyanın çok güzel ve faydalı bir kampanya olduğunu belirten Uzar, kampanyadan faydalanmanın da çok kolay olduğunu dile getirdi. Uzar, " Yaptırdığımız yenilikler sadece evimize değil yaşamımıza da yenilik getirdi, renk kattı" dedi.
 
"Pencerelerimi yeniledim"
 
İstanbul'da memur olarak çalışan İbrahim Turan, kampanyadan faydalanarak pencerelerini yenilediğini ve evinde başka tadilatlar yaptırdığını belirtti. Turan 8 bin 500 TL kredi kullandığını, kampanyanın ödeme koşullarının çok uygun olduğunu ve zorlanmadan ödeyebileceğini ifade etti.
 
"Evimi tamamen yeniliyorum"
 
Kampanya kapsamında Halkbank'tan kredi alan ve İstanbul'da bir şirket müdürü olan Mehmet Baş, "Kampanya bana çok fayda sağladı. Evimi baştan aşağıya yeniliyorum. 50 bin TL krediyi 0,33 faiz oranıyla 12 ay vadeli olarak kullandım. Yıllardır ertelediğimiz kapıdan pencereye, boyaya kadar tüm yenilikleri bu kampanyayla yaptırıyoruz" dedi.
 
Evini Yenile Türkiye...
 
Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden yapı malzemeleri sektörü, üreten Türkiye'nin bankası Halkbank ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) güçlerini bir araya getirdikleri "Evini Yenile Türkiye" kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. 1 Eylül'de başlayan kampanyada 83 olan firma sayısı 122'ye 13 bin civarında olan bayi sayısı ise 15 bin'e ulaştı. Tüketicilere çok düşük faizle kredi imkanları sunan kampanyada katılımcı firmalar da kendi bünyelerinde evini yenilemek isteyenlere avantajlar sağlıyor. Kasım ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada mimarlar da evini yenilemek isteyen müşterilerinin Halkbank'ın sunduğu cazip kredi fırsatlarından yararlanmalarını sağlayabilecek.
 
Halkbank, kampanya kapsamında 12 ay vadede % 0,33, 13-24 ay vadede % 0,80 ve 25-36 ay vadede % 0,95 faiz oranları ile tüketicilere, ev yenilemede kullanacakları 2 bin TL ile 50 bin TL arasındaki yapı malzemeleri ve işçilik harcamaları için finansmanı, 2 ay geri ödemesiz olarak sağlayabiliyor.
 
 
Evinizi yenilemek için:
Kampanyaya katılan bayilerden kullanmak istediğiniz ürünleri seçerek alacağınız proforma fatura ile bir Halkbank şubesine giderek kredi başvurusu yapabileceksiniz.
2.    Değerlendirme sonucunda Halkbank tarafından onaylanan kredinizin bayinizin kampanya hesabına yatmasıyla ürün ve hizmetinizi alabileceksiniz.
3.       Detaylı bilgi ve bayi listesi için www.eviniyenileturkiye.com internet adresinden veya 444 0 400 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Geri Dön