28 / 04 / 2024

Eviza Konakları Bahçelievler iletişim!

Eviza Konakları Bahçelievler iletişim!

Firma: Ekal İnşaat

Proje: Eviza Konakları

Ekal İnşaat'ın hayata geçirdiği Eviza Konakları Bahçelievler iletişim bilgileri ve ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Konum olarak İstanbul'un Bahçelievler bölgesinde yer alan  Eviza Konakları  projesi 15 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. İçerisinde  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Eviza Konakları Bahçelievler 10 bloktan oluşuyor. 


Satış süreci devam eden Eviza Konakları Bahçelievler 'de  2 oda 1 salon dairelerin alanları 122 metrekare ile 126 metrekare arasında, 3 oda 1 salon dairelerin alanları 133 metrekare ile 158 metrekare arasında ve 4 oda 1 salon dairelerin alanları ise 217 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösteriyor. Eviza Konakları Bahçelievler iletişim bilgisine geçmeden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Eviza Konakları Bahçelievler projesinde şu an için satışta olan dairelerin fiyatları şekilde: 


Eviza Konakları Bahçelievler daire fiyatları: 


3+1 konutlar 540 bin liradan,

4+1 konutlar 790 bin liradan başlayan bedelle alıcısına sunuluyor. 



Eviza Konakları Bahçelievler ödeme: 


Eviza Konakları Bahçelievler projesinden daire sahibi olmak için tutarın yüzde 75'ine kadar banka kredis ile ödenebiliyor. Banka kredili ödemelerde tutarın yüzde 25'lik dilimi peşinat olarak ödeniyor. Eviza Konakları Bahçelievler iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 



Eviza Konakları Bahçelievler iletişim: 



Eviza Konakları Bahçelievler iletişim bilgisine göre proje İstanbul'un Avrupa yakasında Yenibosna-Bahçelievler bölgesinde yer alıyor. Eviza Konakları Starcity'e 2 kilometre, Basın Ekspres Yolu’na 3 kilometre, E-5'e 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Eviza Konakları Bahçelievler iletişim bilgisi ile ilgili daha fazla detay için projeye 0212 550 0 777 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 




Eviza Konakları Bahçelievler iletişim, Eviza Konakları Bahçelievler kroki:


Eviza Konakları Bahçelievler iletişim!



Telefon: 0212 550 0 777

Web Adresi: www.evizakonaklari.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön