29 / 04 / 2024

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Evlendiğimde kendi oteller zincirimi kurmuş olacağım!

Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, "Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım" dedi.




Geçtiğimiz hafta Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'ya gelen Paris Hilton, 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte podyuma çıktı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Çağla Şikel, Demet Şener, Özge Ulusoy ve Deniz Akkaya'nın da aralarında bulunduğu defilede Hilton, 3 kıyafet giydi. Paris Hilton  ile Sözcü Cumartesi keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.


Daha önce de pek çok kez Türkiye’ye geldiniz. Ne düşünüyorsunuz ülkemiz hakkında, herkese tavsiye eder misiniz?

Evet hem iş için hem gezmek için pek çok kez Türkiye’ye geldim. Gece hayatı, insanlar, mekanlar çok güzel. Bir kere hepiniz sıcak kanlı ve iyi insanlarsınız. Kapalıçarşı’yı dolaşmak favorim. Türkiye’den ayrıldığımda herkese burayı tavsiye ediyorum. Bunu her arkadaş ortamında da dile getiriyorum ve Türkiye’ye gelmelerini söylüyorum.


Peki bir iş kadını olarak neden otellerinizin başına geçmeyi planlamıyorsunuz?

Hayır düşünmüyorum. Çünkü şu an kendi işimi yapıyorum. Kendime ait markalarım var. Şu an üç otelim var ve evlendiğim zaman da kendi otel zincirimi kurmuş olacağım… Her sabah kalktığımda başarı için kalkıyorum… Ben artık Hilton otelleri varisi değil, kendi işinin sahibi Paris Hilton’um…


KARİYERİMİ DONALD TRUMP’A BORÇLU DEĞİLİM

 

15 yaşınızda Donald Trump’ın ajansına yazıldınız ve çıkan haberler hep kariyerinizi Trump’a borçlu olduğu yönünde… Siz ne düşünüyorsunuz?

Donal Trump’ın ajansına yazıldım doğru ama kariyerimi ona borçlu değilim. Asıl kariyerimi New York’taki fotoğrafçısına borçluyum. Çünkü onun çektiği fotoğraflar sayesinde kariyerimde bir noktaya geldim.

 


Geri Dön