Ekonomi

Evlenecekler dikkat! Bu kampanya sizin için

Artan fiyatlar nedeniyle yeni evlenecekler bir hayli zor durumda. Maximum'dan evleneceklere özel bir kampanya geldi. İşte haberin ayrıntıları...Pandemi dönemiyle tetiklenen ve ilerleyen süreçlerde gittikçe şiddetlenen ekonomik sıkıntılar ülkemizde de üst düzeylerde görüldü ve bu süreçte döviz kurları ve enflasyon hızla artışa geçti

Son dönemlerde dünya genelinde ekonomik anlamda bir darboğaz yaşanmakta. Pandemi dönemiyle tetiklenen ve ilerleyen süreçlerde gittikçe şiddetlenen ekonomik sıkıntılar ülkemizde de üst düzeylerde görüldü ve bu süreçte döviz kurları ve enflasyon hızla artışa geçti. Yükselen enflasyon ile birlikte vatandaşlar herhangi bir ihtiyacını karşılamak için birkaç kez düşünmeye başlıyor. 

Bu noktada, ihtiyaç harcamaları için bankaların sunduğu kampanyalar gündeme daha sık gelmeye başladı ve bir cazip kampanya fırsatı da Maximum’dan gelmiş oldu. Evlenmeyi düşünenler ve bunun için maliyet hesaplaması ile hazırlık yapanlar için Maximum’dan cazip bir kampanya gelmiş durumda. Nakde ihtiyaç duyan ve evlilik hazırlığı yapan vatandaşlara, evlilik masrafları için Maximum’dan özel indirim ve özel taksit avantajı var. İşte haberin ayrıntıları...

EVLİLİK HARCAMALARINA EK KAMPANYA GELİYOR!
Maximum’un sunduğu kampanya dahilinde evlilik masraflarına özel indirimler ve avantajlı taksit imkanları sunukmakta. 22 Haziran – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında mobilya, beyaz eşya, smokin, araç kiralama, balayı ve kuyum alışverişlerine özel, seçili firmalardan yapılacak olan alışverişlere, Maximum’a özel indirimler ve ek taksit fırsatları sunulmakta. Kampanya dahilinde yer alan seçili firmalar özelinde kampanya şartları ve tarihleri değişiklik gösterebilirr Bu nedenle ilgili kampanyanın ayrıntılarına, ilgili firmanın bilgilendirmelerinden ulaşılması gerekmekte.

MAXİMUM İLE SUNULAN İNDİRİM VE TAKSİTLER NELER?
Maximum’un sunduğu kampanya dahilinde Vivense’de ek 5 taksit ve yüzde 8 indirim imkanı sunulacaktır. Öte yandan Altınyıldız Classic’te smokin alışverişlerinde anında 300 TL indirim sağlanmaktadır. Bir diğer taraftan Europcar’da araç kiralama işlemlerinde ek %35 indirim ve Tatilbudur’da 7.000 TL ve üzer rezervasyonlarda geçerli olmak üzere 400 TL indirim sağlanmaktadır.

Öte yandan Atasay’da altın ürünlerde %10, pırlantalı ürünlerde ise %20 indirim imkanı sağlanakta. Vestel’de ankastre setlerde %15 indirim, Pazarama’da beyaz eşya çeyiz setlerinde ise 10 bin TL ve üzeri alışveriş sepetlerine 1.000 TL indirim hakkı tanınacak. Diğer taraftan seyahat ve konaklama harcamaları ile mobilya ve beyaz eşya harcamalarına da faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanacak.