10 / 05 / 2024

Evlenenler yada evini yenileyenler bu habere dikkat! Profilo'da ankastre cam set kampanyası!

Evlenenler yada evini yenileyenler bu habere dikkat! Profilo'da ankastre cam set kampanyası!

Profilo'dan 'oh be profilo varmış' dedirten bir kampanya daha. Ankastre Cam Set alışverişlerinizde, Profilo Ankastre Mikrodalga Fırınlar 1.599 TL! Haziran ayı için çıkan kampanyadan faydalanmak için acele edin.



Profilo, Türkiye merkezli bir ev aletleri markasıdır. 1957 yılında kurulan Profilo, beyaz eşya, mutfak aletleri ve diğer ev aletleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Profilo'nun ürünleri arasında buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, ocaklar, davlumbazlar, mikrodalga fırınlar, derin dondurucular, set üstü ocaklar, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri bulunur.

Şirket, kullanıcıların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için ergonomik tasarımlar, kullanım kolaylığı ve teknolojik yenilikler sunmaya odaklanmıştır. Profilo ürünleri, fonksiyonel özellikler, enerji verimliliği ve dayanıklılık açısından dikkat çeker.

Evlenenler yada evini yenileyenler bu habere dikkat! Profilo da ankastre cam set kampanyası!

Profilo, Türkiye'deki satış noktalarında ve perakende mağazalarda bulunabilir. Ayrıca, çevrimiçi perakende platformları ve Profilo'nun resmi web sitesi üzerinden de ürünlere erişim sağlanabilir.


Geri Dön