30 / 04 / 2024

Evlerde bu sezon lüks ürünler dikkat çekiyor!

Evlerde bu sezon lüks ürünler dikkat çekiyor!

Bahar ayları evlerde hem temizliği hem değişimi beraberinde getiriyor. Banyo mutfak, bahçe mobilyaları, ev aksesuarı pek cok lüks ürün, yeni sezonda farklı alternatifleriyle dikkat çekiyor



BAHARIN coşkusunu yansıtan tasarımlar Beymen Home'da... Bahçe ve yazlık alanlarda kullanılan ev dekorasyon ürünlerinin bulunduğu Beymen Home'da her zevke hitap eden ürünler var. Klasik ve modemi buluşturan Asiatides marka vazolar, ince kumaşlı pastel tonlardaki Frette masa örtüleri, hasır Chilevvich yemek servisi setleri, Lazzy Susan'ın bibloları, Guax mumluklar bunlardan birkaçı.

Ünlü markalar, özel tasarımlar
Dünya markalarının tasarım ürünlerini İstanbullularla buluşturan Bilstore Mağazaları, Bloom by Emir Uras for Gaia&Cino özel koleksiyonunu sergiliyor. Emir Uras'ın kalemiyle hayat bulan kaselerin yer aldığı Bloom Koleksiyonu, ayrıca MoMA'ya özel üretilen deseniyle de anılıyor. MoMA mağazasında mayıs-ağustos aylan arasında satışta olacak exclusive desenin yer aldığı Bloom koleksiyonunun diğer özel ürünlerine Bilstore'lardan ulaşılabilir.

Hamam da var yoga odası da

Lis't İstinye Suites, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ArkiPARC Cayrimenkul Ödülleri'nin konut dalında yapılan seçmelerinde en iyi konut projesi ödülü aldı. Krea Crup tarafından geliştirilen ve Çamoğlu Mimarhk'ın tasarladığı List İstinye Suites, eylül 2010'da kapılarını açmıştı. L'ist İstinye Suites projesinde her şey sosyal yaşamı kolaylaştıracak şekilde tasarlandı. Hamam, sauna, jakuzi, fitness merkezi, masaj, pilates, yoga odaları, çocuk oyun alanları, basket sahası, tenis kortu, açık ve adet kapalı yüzme havuzu gibi ayrıcalıkların yanı sıra 24 saat güvenlik, concierge ve vale parking hizmetleri de bu projede sunuluyor.


Odanızı laleler süsleyecek

İstanbul'u süsleyen laleler, Yastık By Rıfat Özbek ile yastıklarda yeniden hayat buluyor, Erdal Karaman'm tüm Asya'yı gezerek seçtiği kumaşlarla hazırlanan yastıklar İstanbul Lale Festivali'ne özel rengarenk lale motif ve desenleriyle süsleniyor. El işlemesi etnik kumaşlarda kök boyası kullanılarak renklendirilen yastıklar, kuş tüyü dolguların içine harmanlanan lavanta kokulan ve lale işlemeleriyle İstanbul'un renkli bahar havasını evlerinize taşıyor.

Hem eğlenceli hem ilham verici

Tasanmcı Philippe Starck'ın Türkiye'deki ilk tasanm merkezli residans projesi yooistanbul, yeni açılan shovvsuite'inde misafirlerini bekliyor. Say Yapı ve Yoo işbirliğiyle Ortaköy'de hayata geçirilecek olan yooistanbul'un eğlenceli, sanatsal ve ilham verici shovvsuite'i, özel etkinlikler için alternatif bir mekan olarak öne çıkıyor. Sadece doğal malzemelerin kullanıldığı, koltuktan küvete, armatürden aynaya her köşesinde bir Starck dokunuşunun hissedildiği yooistanbul projesine ait shovvsuite'te farklı yaşam alanlarından kesitler göze çarpıyor. Projede ayrıca stüdyo, tam kat, tovvnhouse, penthouse olarak çeşitli yasam alternatifleri de tasarlanmış.
Star

 


Geri Dön