03 / 05 / 2024

Evlerde yeniliğe karşı koymak mümkün mü?

Evlerde yeniliğe karşı koymak mümkün mü?

iHouse tarafından üretilen yeni teknoloji ürünü tub faucets, küvette bir kez yıkanan kişinin su zevkini kaydedip bir sonraki seferde sadece yüz okuyup suyu o kişinin zevkine göre ayarlıyor...



Ye, iç, yıka aynı tezgahta!
Aynı tezgah üzerine hem pişirip hem yiyip hem de bulaşıkları yıkamak bütün evler için geçerli değildir.

Metalden hoşlanmayanlara ağaçta dinlenme keyfi
Tam da dış mekana uygun bir sedir ya da yatak arıyorsanız Paola Lenti'nin koleksiyonundaki bu ağaç yatak tam size göre. Tahta yapısıyla kolayca kuruyan ürün, UV ışınlarına karşı da koruyucu etkiye sahip.

Kişiye göre suyu ayarlıyor
iHouse tarafından üretilen yeni teknoloji ürünü tub faucets, küvette bir kez yıkanan kişinin su zevkini kaydedip bir sonraki seferde sadece yüz okuyup suyu o kişinin zevkine göre ayarlıyor. Cihaz aynı zamanda maillerinizi kontrol etmenize ya da dışarıdaki havanın kaç derece olduğunu öğrenmenize de imkan veriyor.

Pantolonu sıkmak için değil asmak için
Bir kemerin sadece pantolonlar, elbiseler, şapkalar ya da şemsiyeler için kullanıldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ribbon metal kaplama kemer asklığı bronz, sarı, kırmızı, beyaz ve siyah renklerde üretiliyor.

Gecenin parlayan yıldızı
Batan güneşin ardından açıkhavada sürdürdüğünüz partinizin daha keyifli geçmesi için Paolo Grasselli tarafından dizayn edilen ışıklı koltuklar hem ortamı aydınlatıyor hem de şık bir görünüm sağlıyor

Tasarım için küçük kadınlar için büyük bir adım
Özellikle mutfakta zaman geçirenler bilir. Soğan bir yemeğin ayrılmaz parçasıdır. Ancak yemek için soğan doğramak ayrı bir uğraş gerektirir. Bu ihtyiaçtan yola çıkan Williams Sonoma, bir kerede yarım soğanı küçük kareler haline getiren ba- sit ama kullanışlı ürünü müşteriyle tanıştırdı.
Sabah Emlak


Geri Dön