03 / 10 / 2024

Evlerdeki şıklık ayrıntılarda gizli!

Evlerdeki şıklık ayrıntılarda gizli!

Yaşam alanlarına sıcaklık veren parke, ayağınızı bastığınızda rahat ettiğiniz halı, elektrik prizleri ve içinizi açan duvar kağıtları dekorasyonun en önemli unsurlarından sadece birkaçı




'Değişime Ayak Bastığınız Yerle Başlayın' sloganıyla yeni bir modanın öncülüğünü yapan Dendro, parkeleriyle dikkat çekiyor. Elektrik anahtarları ve prizlerin dekorasyona şıklık katacağı kimin aklına gelirdi Schneider Electric'in Unica Top serisine ahşabın şıklığı metalin modern çizgileriyle buluşuyor. Epengle de döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik kumaşlarının üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini modanın son trendjeriyle harmanladı ve yeni yıla hazırlandı. Epengle'nin yeni yıl koleksiyonu, klasikten moderne pek çok tarzı kapsayan desen, renk ve doku zenginliğine sahip. Halı bir evin en önemli ayrıntılarından biri. Pierre Cardin Halının yeni koleksiyonunda, romantik çiçekler, grafik desenler öne çıkıyor.

Rasch duvar kağıtlarının yeni ürünü Emocion, duvarlarınızı sıcaklığıyla sarıp sarmalıyor. Yeni evlenen genç çiftler, ikinci baharını yaşayanlar, enerjisinin doruğundaki genç kızlar, cesur delikanlılar ve tabii ki sevimli çocukların odalarına uygun desenleriyle koleksiyonunun geniş bir yelpazesi var.

Gel keyfim gel

ESKİ görünümünden sıkılıp, yeni bir tarz yaratma isteyenlerin adreslerinden biri de Sandalyeci A.şž. Kış mevsiminin en iyi eğlencesi olan, uzanıp televizyon keyfi yapabileceğiniz koltuk ve kanepe çeşitleri Sandalyeci koleksiyonunun en dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor.

Amerikan tarzına 'indirim'

DÜNYACA ünlü Amerikan mobilyalarını tek çatı altında toplayan Chelsea, özel koleksiyonundaki mobilya ve aksesuarlarında yüzde 60'a varan yılbaşı indirimleri uyguluyor. Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatmaya her zevke ve mekana uygun kombinasyonları uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan Chelsea'ye uğrayın!

Salonda lego mu var

GENİşž boyutlara sahip Lazzoni Luka Lego Koltuk, hem rahat hem de eğlenceli. Parça sayısının ve yerleşiminin tamamen kullanıcıya bırakıldığı bu tasarımda çeşitli ölçü, kumaş ve renk seçenekleri bulunuyor. Luka Lego; oturma, uzanma ve uyuma için sunduğu konfor olanaklarıyla keyifli bir alternatif. Bu koltuk, yuvarlak oturma düzeni, derin sohbetler ya da eğlenceli dakikalarla r enklenen sıcak ortamlara olanak tanıyor. Tıpkı lego yapar gibi şekilden şekle sokabileceğiniz Luka Koltuk, dinamik dekorasyon çözümleriyle de kullanışlı.
Star


Geri Dön