Genel

Evleriyle sorun yaşayan ünlüler!

Ünlü yıldızların pek çoğu kazandıkları paranın önemli bir kısmını gayrimenkule yatırıyor. Ek bir gelir elde etmeye çalışan sanatçılar kiracalarıyla da sık sık problem yaşıyor. İşte ünlü isimler ve yaşadıkları kiracı problemleri

 Ajda Pekkan: Kiracısını icraya verdi

Süperstar yıllar önce aldığı Maçka'daki dairesinde kalan kiracısıyla bugünlerde pek anlaşamıyor. Ajda Pekkan 1 yıllık sözleşmesi dolduğu halde Maçka'daki dairesini boşaltmayan kiracısı   hakkında icra takibi başlattı. Ünlü sanatçı, avukatı aracılığıyla kiracıdan 48 bin liralık tahliye masrafı talep etti.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan: Evli çiftlere kiralayacaklar

Kızları 'Su' dünyaya geldikten sonra Bebek'teki evlerini küçük bularak Acarkent'e yerleşen ünlü çiftin, kiracılarıyla başları dertten kurtulmuyor. Bebek'ten taşınır taşınmaz evlerini kiraya veren çift, komşularının 'evinizi gargoniyer olarak kullanıyorlar' iddiası karşında kiracılarını apar topar evden çıkardılar. Ünlü çift artık evleri için evli bir çift arıyor.

Müjde Ar: 4 aydır kirası yatmıyor

Ünlü sanatçı İstanbul Levent'teki villasını, 'Adyton Mobilya' ve 'Adyton Büro Sistemleri' adlarıyla faaliyet gösteren 2 şirkete ayda 10 bin dolara kiraladı. Ar ile kiracıları arasında bir süre herhangi bir sorun yaşanmadı. Sonrasında toplam 40 bin dolarlık kira alacağını tahsil edemediğini ileri süren Ar, Sarıyer İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. İki şirket de itiraz etti. Bir kez daha dava açan sanatçı, kiracılarının 40 bin dolarlık alacağının yüzde 40'ı oranında 'İcra inkar tazminatı' ödemelerini istedi.

Serdar Ortaç: 'Evimi tahliye edin'

şžarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl Sarıyer Emirgan'daki 4 katlı villasındaki kiracısını 4 aylık alacağını tahsil edemeyince icraya verdi. Ancak kısa süre sonra taraflar uzlaştı. Yaklaşık bir yıl sonra ise Ortaç yeniden icraya başvurarak, bu kez hem alacağının tahsilini hem de evinin tahliyesini istedi.

Meltem Cumbul: Kiracısı ağaç kesti, başı derde girdi

Ünlü oyuncunun Sarıyer Uskumruköy'deki villasının kiracısı manzarası açılsın diye 70 yıllık ağacı kesince Meltem Mumbul'un başı derde girdi. cumbul 'kiracım yurt dışında yaşamış, buranın kanunlarını bilmiyor' dese de hakkında dava açılmaktan kurulamadı.

Derya Tuna: kiracısı Doğalgazı ödemedi

İbrahim Tatlıses'in bir zamanlar hayat arkadaşı olan derya Tuna, Zekeriyaköy Yenidostlar Sitesi'ndeki villasını geçtiğimiz kasım ayında Canfer Deliismail'e kiraya verdiğini ve kiracısının nisan ayından itibaren kira bedeli ile elektrik ve doğalgaz gibi giderleri ödemediğini belirtti. Tuna, kiracısından 18 bin 638 TL'nin tahsilini talep ediyor.

Bugün/Batuhan ÖZKARDEşžLER