29 / 04 / 2024

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

Yeni evlenecekler için 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki sene geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum...



Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlere 150 bin Türk Lirası evlilik kredisi imkanı müjdelenmişti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilk defa evleneceklere sağlanacak olan evlilik kredisi fırsatı için çalışmaların sürdüğü duyurulmuştu.

Peki 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki sene geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum....

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI AÇIKLANDI MI?

Milliyet'te yer alan habere göre, 150 bin TL evlilik kredisi iki sene geri ödemesiz şekilde yeni evlenecek çiftlere verilecek. Yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, gençleri teşvik etmek ve evlenecek çiftlere kolaylık sağlamak için faizsiz kredi 48 ayda ada geri ödenecek. Ayrıca 48 ay (4 sene) vadeli evlilik kredisi kurulacak olan Aile Ve Gençlik Bankası'ndan sağlanıyor olacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, pek çok kişinin gündeminde yer alan evlilik kredisi şartları ve başvuru tarihine dair detayların ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MI, EVLİLİK KREDİSİ 2023 BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Aktarılan bilgilere göre, 5 Eylül 2023 tarihindeki Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu hakkında yaptığı açıklamada yüksek öğretimde okuyan öğrencilerimize taahhütümüz olan 10 GB internet ve cep telefonu desteği konularını değerlendirdiklerini söylerek, "Cumhurbaşkanı yardımcımızı ve ilgili bakanlarımızı kabinemize sunmuş oldukları çalışmayı tekemmül ettirmeleri hususunda talimatlandırdık. Nihai çalışmalara göre inşallah bir sonraki toplantıda her 2 konuyla ilgili detayları gençlerimizle tek tek paylaşacağız. Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek olan gençlerimize uygun şartlarda kredi meselesi de yakın takibimizde yer alıyor. Aile yapısının korunması ve istikbalimiz için büyük önem verdiğimiz bu projemizi gerçeğe dönüştürmekte kararlıyız."

Bu yıl PTT personel alacak mı? PTT personel alımı 22023 ne zaman yapılacak? Nasıl başvurulur? Son dakika!

Kulaktan kulağa dolaşıyordu, son nokta kondu! Her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek!

Prime Oran'da yüzde 0 peşinatla 30 ay faizsiz vade fırsatı!


Geri Dön