18 / 05 / 2024

Evmanya Deco Pratique dekorasyon kursu 13 Ocak'ta!

 Evmanya Deco Pratique dekorasyon kursu 13 Ocak'ta!

Ürün yelpazesiyle bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Evmanya.com, ev tutkunlarına Deco Pratique kursu ile evlerini dekore ederken yeni bir bakış açısı kazanma fırsatı sunuyor.




Evini kendi zevkine göre dekore etmek isteyen ev tutkunları için Türkiye’de ilk ve tek dekorasyon kursu Deco Pratique’yu satışa sunan Evmanya, hem size hem sevdiklerinize yepyeni bir hobi edinme fırsatı sunuyor.


2013 renk trendleri, desen çeşitleri, renk kategorileri gibi ev dekorasyonuyla ilgili ince ve zarif ayrıntıların öğrenileceği dekorasyon kursunda katılımcılar, evlerini kendi zevklerine göre dekore ediyor.


Renk çarkı ve diğer gerekli ekipmanların Evmanya tarafından ücretsiz karşılanacağı kursta, katılımcılar, hayallerindeki mekanı yaratmanın keyfini yaşıyor. 

13 Ocak 2013’te başlayacak olan ve toplamda 3 saat sürecek olan Deco Pratique Dekorasyon Kursu, Türkiye’nin ilk Ev ve Dekorasyon ve alışveriş sitesi Evmanya.com’da 49,90 TL’ye satışa sunuluyor.


Sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk “Ev Yaşam & Dekorasyon ve Alışveriş” sitesi Evmanya.com, dekorasyonda tasarım ve estetiği esas alarak, her bütçeye uygun çözümler sunmaya devam ediyor. 


Geri Dön