22 / 07 / 2024

evmanya dekorasyon kursu

evmanya dekorasyon kursu

Ürün yelpazesiyle bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Evmanya.com, ev tutkunlarına Deco Pratique kursu ile evlerini dekore ederken yeni bir bakış açısı kazanma fırsatı sunuyor.

İMO Bursa Şubesi Çelik Yapılar Uygulama Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından üyelerine yönelik “Çelik Yapılar Uygulama Kursu” düzenlendi. Kursta, yapı bileşenlerinin imalatı, iş akışı ve atölyelerde bulunan alet, makine ve malzemeler hakkında bilgi verildi...

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemm İnşaat Dekorasyon Mimarlık Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Özel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

5El Dekorasyon Mimarlık Danışmanlık Turizm ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi, Tülay Beşir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekoranka Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Açıkalın tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan 'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'nde kuruldu.

Burhaniye'de emlak danışmanlığı kursu açılıyor!

Balıkesir Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, emlak danışmanlığı kursu açacak. Kursun, 3 Mayıs da başlayacağını bildiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Karanfil Bilgin, “İlgi duyan vatandaşlarımız kursa başvurabilirler." dedi...

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Decolab Mimarlık ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Elif Şengül, Şule Dalan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Beykoz, Kanlıca Mahallesi, Halepli, Çeşme Sokak'ta kuruldu.

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Namlısaraç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu.

YDT Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YDT Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Özgür Torçuk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 2014 tarihinde Ümraniye, Yamanevler Mahallesi, Meltem Sokak'ta kuruldu.

Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda sergilenen 3 metrelik sandalye ilgi odağı oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir firma tarafından üretilen ve "Mobilya ve Dekorasyon Fuarı"nda sergilenen 3 metre boy, 300 kilogram ağırlığa sahip sandalye, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu...

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Dekorasyon ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

evmanya dekorasyon kursu Haberi

evmanya dekorasyon kursu


Evini kendi zevkine göre dekore etmek isteyen ev tutkunları için Türkiye’de ilk ve tek dekorasyon kursu Deco Pratique’yu satışa sunan Evmanya, hem size hem sevdiklerinize yepyeni bir hobi edinme fırsatı sunuyor.


2013 renk trendleri, desen çeşitleri, renk kategorileri gibi ev dekorasyonuyla ilgili ince ve zarif ayrıntıların öğrenileceği dekorasyon kursunda katılımcılar, evlerini kendi zevklerine göre dekore ediyor.


Renk çarkı ve diğer gerekli ekipmanların Evmanya tarafından ücretsiz karşılanacağı kursta, katılımcılar, hayallerindeki mekanı yaratmanın keyfini yaşıyor. 

13 Ocak 2013’te başlayacak olan ve toplamda 3 saat sürecek olan Deco Pratique Dekorasyon Kursu, Türkiye’nin ilk Ev ve Dekorasyon ve alışveriş sitesi Evmanya.com’da 49,90 TL’ye satışa sunuluyor.


Sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk “Ev Yaşam & Dekorasyon ve Alışveriş” sitesi Evmanya.com, dekorasyonda tasarım ve estetiği...