29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...



10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor. 


İnşaat sektöründe önemli markaların distribütörlüğünü yapan Aray Dış Ticaret AŞ, Atatürk Bulvarı üzerinde eski 11 Nisan Stadyum Alanı'nda düzenlenecek Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuan'nda B250 no'lu stantta yer alıyor. Aray Dış Ticaret AŞ fuarda WPC ahşap ve plastik kompozit malzemeler, Decopro, Portellus, dekoratif ürünleri, Gemstone, Bampar bambu parke, Ultra Shield, Mflor lüks vinil zemin kaplamaları ve seramik ürünlerini sergiliyor. Şanlıurfa'nın, yapı ve inşaat sektörünün en fazla canlılık gösterdiği iller arasında yer aldığını belirten Aray Dış Ticaret AŞ Genel Müdürü Atilla Kırşan, Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nın sektörün ivme kazanması katkıda bulunduğunu söyledi. 


Şanlıurfa Milliyet 




Geri Dön