02 / 05 / 2024

Evora İstanbul 'da yatırım ve yaşam bir arada!

Evora İstanbul 'da yatırım ve yaşam bir arada!

Tuzla'da yaklaşık 5 bin konutluk Evora İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, bölgeyi yeni bir çekim merkezi haline getiriyor. Uygun fiyatlanyla dikkat çeken projeyi özellikle orta gelir grubu ve yatırım yapmak isteyenler tercih ediyor.




İstanbul'un eski sayfiye yerlerinden biri olan Tuzla'da yaklaşık 5 bin konutluk Evora İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, bölgeyi yeni bir çekim merkezi haline getiriyor. Uygun fiyatlanyla dikkat çeken projeyi özellikle orta gelir grubu ve yatırım yapmak isteyenler tercih ediyor. 


Umut Durbakayım, proje geliştirirken ilk baktığı şeyin lokasyon olduğuna dikkat çekiyor. 

Umut Bey'e göre buradan konut alacakların evlerine nasıl ulaşacaklan çok önemli. Zaten bir projenin değerini de öncelikle bulunduğu yer belirliyor. 


850 bin metrekarelik inşaat alanı ve 500 bin metrekarelik satılabilir alanı Evora İstanbul'u, Türkiye'nin en büyük ölçekli projesi haline getiriyor. Projede 4 bin 979 konut ve 99 ticari alan bulunuyor. Aynca poliklinik, kreş, spor merkezi, kır kahvesi şarj istasyonu ve 7 bin 500 otopark ile projenin dikkat çeken özelliklerini oluşturuyor. Proje dahilinde daire almak isteyenler, öncelikle yüzde 25 peşinat yükünden muaf olacaklar. Aynca kullanacaklan anlaşmalı banka kredilerinin taksitlerini alti ay sonra isteyenler bir yandan kira ödeyip diğer yandan da yeni ödemeye başlayacak. Evora İstanbul projesinin bir dairenin taksitlerini ödeme derdinden kurtulacak. 


Temmuz 2014'te teslim edilmeye başlanacağı göz Bu şanslı aileler, yeni dairelerinde oturduktan sonra önüne alındığında; kirada oturup daire sahibi olmak kira öder gibi konut kredi taksitlerini ödeyebilecek. 


Teknik Yapının Batı Ataşehir'de yükselttiği ve büyük beğeni toplayan Deluxia projesinin devamı niteliğinde olan Deluxia Dragos, Maltepe Dragos'ta hayata geçiriliyor. 


25 katlı rezidans bloğundan meydana gelen Deluxia Dragos projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor. 


Metro durağına yürüme mesafesinde bulunan Deluxia Dragos, sahil yolu ve E5 arasındaki konumuyla ulaşım avantajı sağlıyor. Deluxia Dragos'ta sunulan sosyal alanlar arasında da; çocuk klübü, Tv, oyun odası, çocuk parkı, toplantı odası, site lokali, fitness center, vitamin bar, dinlenme odalan, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, basketbol sahası ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 


Posta


Geri Dön