04 / 05 / 2024

Evora Marmara fiyat listesi! 169 bin 600 TL'ye 2+1!

Evora Marmara fiyat listesi! 169 bin 600 TL'ye 2+1!

Evora İstanbul, Tuzlada şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olarak yükselmeye başlıyor. Büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4.304 konut, ticaret ve alışveriş bölgelerinden oluşan bu dev proje, İstanbula yeni bir soluk, yeni bir konfor anlayışı getiriyor



Evora İstanbul, Tuzlada şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olarak yükselmeye başlıyor. Büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4.304 konut, ticaret ve alışveriş bölgelerinden oluşan bu dev proje, İstanbula yeni bir soluk, yeni bir konfor anlayışı getiriyor.

Modern mimari çizgilerini iç mekanlarda ünlü tasarımcı Eren Yorulmazer imzasıyla taçlandıran Evora İstanbul, Teknik Yapı güvencesiyle hayal edilen bir yaşam sunuyor. 300 dönüm arazi üzerine kurulan Evora İstanbul, tıpkı şehir içinde başka bir şehir gibi her ihtiyacınızı barındırıyor. 20.000den fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan ve 5 bölgeden oluşan bu dev projenin tam ortasındaki meydan, buluşma noktası oluşturuyor.

2. etabının Evora İstanbul Marmara adıyla satışa çktığı proje şehrin yeni gözbebeği Pendik Marinanın ve Tuzla Tersanelerinin yanıbaşında kuruluyor. Evora İstanbul, denize ve E-5e de çok yakın. TEM bağlantısı ve  Marmaray  sayesinde şehir merkezine kolaylıkla gidebildiğiniz gibi Sabiha Gökçen Havalimanına 7 dakika. gibi kısa bir sürede ulaşıp, trafikle boğuşmadan dilediğiniz yere uçabilirsiniz. Canınız deniz yolunu mu kullanmak istiyor Pendikten arabalı vapurla ve deniz otobüsüyle Bursaya, Yalovaya ya da Balıkesire kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Evora İstanbul Marmara'da 863 konut yer alıyor.
Evora İstanbul Marmarada;
Stüdyo daireler 90 bin TL'den,
1+1 daireler 107 bin 100 TL'den,
2+1 daireler 169 bin 600 TL'den,
3+1 daireler 237 bin 200 TL'den,
4+1 daireler ise 327 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki daireler için yüzde 7 peşinat ödenebiliyor. Banka kredili ödemelerde yüzde25 peşinat ödeniyor ve Teknik Yapı finansman desteği sağlanabiliyor. Bu kapsamda yüzde 7 peşinat ödeyerek daire almak isteyenler kalan yüzde 18lik oranı 12, 18 ve 24 ay olmak üzere 3 eşit ay şeklinde vadelendirebiliyor. Daire bedelinin kalan yüzde 75i için banka kredisi kullandırılıyor.

İstanbulun Anadoluya ve dünyaya açıldığı, ulaşım noktalarının merkezinde kurulan Evora İstanbul, havalimanı, TEM, E5, Marmaray, liman ve marinaya yakınlığıyla ideal bir prim fırsatı sunuyor. Dahası, Sabiha Gökçene kadar ulaşacak metro, Avrupa yakasından Anadolu yakasına uzanan Marmaray ve bölgedeki yeni kentsel projeler, Evora İstanbulun geleceğini daha da değerli kılıyor. Yeni bir yuva, yatırım amaçlı bir daire ya da belirli bloklardan alacağınız home ofisiniz...

www.evoraistanbul.com

0216 392 95 00


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön