05 / 05 / 2024

Evora projesinde 845 TL peşinatla!

Evora projesinde 845 TL peşinatla!

Samandıra 'da, Aydos Ormanları 'nın yanıbaşında inşa edilen Evora projesinde fiyatları 84 bin 500 TL 'den başlayan evlere 845 TL peşinatla sahip olmak mümkün!



Evora 'da alanları 35 ile 46 metrekare arasındaki stüdyo dairelerin fiyatları 84 bin 500 TL 'den başlıyor, 126 bin 200 TL 'ye kadar çıkıyor. Alanları 54 ile 60 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon evler 129 bin lira ila 171 bin liraya, alanları 92 ile 95 metrekare arasında farklılık gösteren 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 199 bin 700 lira ile 256 bin lira arasında değişiyor. 120-121 metrekarelik 3 oda 1 salon evler ise 252 bin 500 TL ila 299 bin 800 TL 'ye satılıyor.

Evora projesinde ‘Yüzde 1 peşinat ' kampanyası devam ediyor. Peşinatlar 845 liradan başlıyor. Bunun dışında 6 ay ara ile yüzde 8 'lik üç ara ödeme yapılıyor. Mayıs 2011, Kasım 2011 ve Mayıs 2012 tarihlerinde yapılacak olan ara ödeme tutarları 6 bin 760 liradan başlıyor. 120 ay vadede aylık taksitler ise 807 liradan başlıyor.

Evora 'yı Teknik Yapı hayata geçiriyor. İnşaatı geçtiğimiz ekim ayında başlanan projenin tamamlanma süresi 30 ay olarak hedeflendi. 432 konutluk proje dört blok halinde yükseliyor.

Arsa alanı 20 dönüm olan Evora 'da binaların oturum alanı 4 bin 645 metrekare. Projenin yüzde 70 'lik bölümü yeşil alan olarak ayrılıyor.

Evora 'nın sosyal alanlarında 630 metrekare gölet, plates, aerobik, sauna, fin hamamının yanı sıra buhar odası, paten alanı, yürüyüş alanları, bilardo, kulüp evi, tenis kortu, basketbol sahası, yapay gölet, çocuk oyun sahası, fitness center, masa tenisi, kafeterya, 450 metrekare açık yüzme havuzu, 475 araçlık kapalı otopark ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

İstanbul 'un deprem riskini düşünerek Evora 'nın statik projeleri, Türkiye 'deki yönetmeliklere ek olarak California ve Avrupa Birliği Deprem şžartnamesi 'ne uygun olarak geliştirildi. Ayrıca arazinin yeraltı tomografisine uygun olarak bloklarda deprem açısından güvenli bir yapı sistemi olan tünel kalıp sistemi kullanıldı.

GENEL ÖZELLİKLER

Telefon hatları, daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli görüntülü intercom bağlantısı, güvenlik merkezi kontrolünde sesli görüşme imkanı.
Merkezi anten sistemi sayesinde, normal yayın yapan TV kanalları doğrudan, digitürk yayınları receiver ve abonelik desteğiyle, uydu yayınları ise yine receiver desteği ile izlenebilecektir. Kablolu TV altyapısı, dairelerde, antrede bulunacak dağıtıcı cihaza (splitter) kadar çekilecektir, odalardaki TV hatları, antredeki bu dağıtıcı cihaz üzerinden, kolaylıkla Kablolu TV hattına dönüştürülebilecek, abonelik desteğiyle yayınlar izlenebilecektir.
Yangın ve kapı hırsız alarm sistemi tesis edilecektir.
Giriş ve kat hollerinde merkezi müzik yayın sistemi olacaktır.

ISITMA
Binanın ısıtılmasında doğalgaz kullanılacaktır.
Blokta merkezi ısıtma sistemi kullanılacak, ‘pay ölçer ' ile bireysel kullanım olanağı sağlanacaktır.
Dairelerde panel radyatörler kullanılacaktır. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi ile sürekli sıcak su sağlanacaktır. Kullanılan sıcak su ‘pay ölçer ' ile daire bazında ölçülebilecektir.
Isıtma sistemi, merkezi kollektörden radyatörlere yer kaplaması altından polipropilen boru ile bağlanarak yapılacaktır.

SOĞUTMA
Dairelerde salonlara, ebeveyn yatak odasına, iç ünite için tesisat çekilecek, iç ve dış ünite takılmayacaktır.
Klima tesisatının bakır boruları, sinyal kabloları, iç ve diş ünitelerin elektrik güç kabloları çekilerek, kauçuk izolasyon malzemesi ile kaplanacaktır.

GÜVENLİK
Dairelerin güvenliği için, otomasyon merkezine bağlı olarak çalışan, yangın algılama dedektörü, daire hırsız alarmı olacaktır.
Daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli görüntülü intercom bağlantısı, otopark girişinde de ‘otomatik giriş kontrol sistemi ' bulunacaktır.

OTOPARK
Site içinde kapalı ve açık otopark tesis edilecektir.
Kapalı otopark yerleri yönetim planında belirtilecektir.
Kapalı otoparklarda otomatik yangın söndürme tertibatı (yangın springleri) yapılacaktır.

DIşž MEKNLAR
Konseptin bir parçası olarak değerlendirilen bahçe ve teraslarda peyzaj tasarım çalışmaları yapılacaktır.
Açık havuz, gölet, süs havuzu, açık kafeterya, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, çocuk parkı ve yürüyüş alanları konsept çerçevesinde tasarlanmıştır.
Araç ve yaya yollarının altyapıları, kanalizasyon, drenaj sistemleri ve bahçe-teras izolasyonları yapılacaktır

http://www.ev-ora.com/

http://www.teknikyapi.com/

0216 444 10 08


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön