28 / 04 / 2024

Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu!

Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu!

Firma: Gedizler Yapı

Proje: Evre Gedizler

Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu kapsamında yüzde 5 peşinat avantajı sunulurken, 60 aya kadar sıfır faizle vadelendirme de yapılıyor. Proje, Gedizler Yapı imzasıyla yaşama geçiriliyor...



Metro ve şehir hastanesine 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika uzaklıkta konumlanan Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Evre Gedizler Konutları fiyatları:

1+1 daireler 207 bin TL'den,

2+1 daireler 347 bin TL'den,

3+1 daireler 557 bin TL'den,

4+1 daireler 657 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Konutların  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu dahilinde yüzde 50 peşinatla vade farksız 60 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu!


Gedizler Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yükselen  Evre Gedizler  Sancaktepe'de 443 adet daire yer alıyor. Satışların devam ettiği proje, 4 blok halinde konumlanıyor.


İstanbul Evre Gedizler; tenis kortları, yapay su alanları, meyve ağaçları, basketbol sahası, voleybol sahası, çok amaçlı spor alanları, yürüyüş parkuru, bisiklet ve paten yolu, açık hava pilates alanı, fitness, sauna, vitamin bar, 550 metrekarelik kafe ve açık-kapalı otopark, mini futbol sahası ve botanik bahçesi gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu!


Evre Gedizler Sancaktepe ödeme tablosu kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan tutar yüzde 20'lik kısmı iki ara ödeme ile ödeniyor. Geri kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Gedizler Evre Residence iletişim bilgileri:

Telefon numarası: 0216 311 88 00

Web Adresi: www.ev-re.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön