08 / 07 / 2024

Evyelüks, Artenova markasıyla yurtdışına açılıyor!

Evyelüks, Artenova markasıyla yurtdışına açılıyor!

Yüzde 60'ını yurtiçine, yüzde 40'ını da yurtdışına satan Evyelüks, markalan Artenova'yı, yurtiçi ve yurtdışında fuar organizasyonlarının yanı sıra gazete ve dergi reklamlarıyla tanıtmaya devam ediyor



Yüzde 60'ını yurtiçine, yüzde 40'ını da yurtdışına satan Evyelüks, markalan Artenova'yı, yurtiçi ve yurtdışında fuar organizasyonlarının yanı sıra gazete ve dergi reklamlarıyla tanıtmaya devam ediyor. Yurtiçinde 300, yurtdışında ise 50 bayilerinin olduğunu belirten Evyelüks Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Macit İşbitiren, üretimlerinin yüzde 60'ını yurtiçine, yüzde 40'ını yurtdışına sattıklarını açıkladı. Yurtdışında Barselona, Bükreş, Moskova, Poznan, Kiev gibi yerlerde fuarlara katıldıklarını kaydeden İşbitiren, 'Markamız olan Artenova'yı yurtiçi ve yurtdışında gazete ve dergi reklamlarıyla tanıtmaya özen gösteriyoruz' dedi. Evyelüks'ün 39 yılı aşkın bir süredir paslanmaz çelik mutfak evyesi üretimi yaptığına dikkat çeken İşbitiren, 'İç piyasanın büyük bir bölümünün ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte, yurtdışında da İtalya, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Libya, Fas, Kuzey Irak ve İran gibi birçok ülkeye ihracatımız var' şeklinde konuştu.

1989 yılından itibaren paslanmaz çelikten mutfak evyeleri ürettiklerini anlatan Macit İşbitiren, 2009 yılından itibaren de Silivri'deki 6 bin metrekarelik yeni fabrikalarında üretime devam ettiklerini açıkladı. Paslanmaz çelik mutfak evye üretimimizde 100'den fazla çeşitte ve modelde üretim yaptıklarını ifade eden Macit İşbitiren, yıllık 240 bin adet ürün imal ettiklerini söyledi. Üretimde Avrupa standartlarına uygun kalitede paslanmaz çelik kullandıklarını belirten İşbitiren, TSE, CE, ISO 9001, Ukrayna UKRSERPPO ve GOST belgelerine sahip olduklarını açıkladı. İşbitiren, Ar-Ge bölümlerinin ürün çeşitliliğini ve kaliteyi artırma çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bildirdi.

'Üretim kapasitemiz artacak'
Üretim kapasitesi, istihdam ve ciro rakamlannın her yıl artış gösterdiğini kaydeden Macit İşbitiren, önümüzdeki yıllarda makine ve teçhizatlarını yenileyerek üretim kapasitelerini artıracaklarını söyledi. Bu yıl, ihractta bir düşüş olduğuna dikkat çeken İşbitiren, toparlanma için Rusya ve Ortadoğu pazarlarının hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Dünya


Geri Dön