22 / 05 / 2024

Exxen izleyicilerinin bu haber hoşuna gitmeyecek! Yeni zamlı fiyatlar cep yakacak!

Exxen izleyicilerinin bu haber hoşuna gitmeyecek! Yeni zamlı fiyatlar cep yakacak!

Binlerce kullanıcının tercih ettiği dizi ve film platformlarından biri olan Exxen izleyicilerini üzecek bir haber geldi. Acun Medya’nın kurduğu Exxen’e son olarak gelen haberden sonra zam uygulandığı duyuruldu. Peki, fiyatlar ne kadar oldu?



Dizi ve film platformları arasında yer alan Exxen’e zam geldi. Binlerce kullanıcıya sahip olan bu platforma gelen zamla birlikte kullanıcılar da üyeliklerini iptal etmeye başladı. Çıktığı ilk günlerde pek çok kampanya ile dikkatleri üzerine toplayan Exxen, son olarak zam haberiyle gündemde yerini aldı.

Exxen izleyicilerini üzecek haber!

TV8, TV8,5 kanallarının ve Acun Medya’nın kurucusu olan Acun Ilıcalı, son olarak Exxen, ExxenSpor ile birlikte pek çok vatandaşın ilgisini çekmişti. Çıktığı ilk günlerden bu yana kampanyalı fiyatları ile binlerce kullanıcı toplayan Exxen’den bu sefer zam haberi geldi. 2021 yılında hizmet vermeye başlayan Exxen, birçok kullanıcının dikkatini çekti ve izleyicilerin da ilgi odağı oldu. Kullanıcılar mail ve şifreleri ile birlikte dizi ve filmlere erişim sağlarken, son olarak zam haberiyle birlikte kullanıcıların üyeliklerini iptal edeceği düşünülüyor.

 


Geri Dön