29 / 04 / 2024

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

EYT formülünün detaylarının ortaya çıkmasına  sayılı günler kaldı ancak hala durumu net olmayanlar bu kapsamda olup olmadığını bilmeyenler var. EYT için işe giriş tarihi çok önemli. İşe girişi yapılıp, prim yatırılmadıysa ne olur?



Akşam Gazetesi'nin SGK Uzmanı Yazarı Okan Güray Bülbül EYT için gün sayanlara önemli bir uyarıda bulundu. Aralık ayında Meclise gelmesi beklenen EYT için geriye sayım devam ederken işe giriş tarihi 8 Eylül 1999 öncesi olup da primi yatırılmayanların durumlarını mutlaka tespit edip konuyu yargıya taşımaları gerektiğini ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön