02 / 05 / 2024

EYT’de yüksek promosyondan yararlanmak için ne yapmalı? EYT kredisinden yararlanmanın koşulları neler?

EYT’de yüksek promosyondan yararlanmak için ne yapmalı? EYT kredisinden yararlanmanın koşulları neler?

EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih yaklaşırken, bankaların da promosyon yarışı hızlandı. Promosyon teklifleri emekli maaşına ve bankadan bankaya değişiyor. Bankalar, 3 bin liradan başlayıp 10 bin liraya kadar çıkan promosyon tekliflerinin yanı sıra isteyenlere düşük maliyetle kredi imkanı da s



KAMPANYADAN YARARLANMANIN KOŞULLARI

EYT’de yüksek promosyondan yararlanmak için ne yapmalı? EYT kredisinden yararlanmanın koşulları neler?

Peki, bankaların EYT’lilere yönelik düzenlediği promosyonlardan yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? Öncelikle emekli maaşını taşıyacak olan EYT’liler, taşıdıkları bankaya 3 yıllık taahhütte bulunuyor. Yani üç yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz veriyor. Bunun karşılığında promosyon fırsatlarından yararlanan emekliler, üç yıllık süre dolduğunda ise isterlerse maaşlarını başka bir bankaya taşıma imkanına sahip. Veya maaş aldığı bankanın promosyon ücretleri daha avantajlı ise yeni bir taahhüte girerek maaşlarını aynı bankadan almaya devam ediyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında emekliliğe hak kazananlar, e-devlet üzerinden veya Sosyal Güvenlik Kurumu’na yaptıkları başvuru sırasında hangi bankadan maaş almayı istediğini seçebiliyor. Başvuru süreci tamamlandıktan sonra ise seçtiğiniz bankanın internet sitesinden, mobil bankacılık uygulaması veya şubeye giderek gerekli işlemleri tamamlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön