28 / 04 / 2024

EYT'ler Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak mı? Milyonlarca EYT’lilinin aklında aynı soru! İşte cevabı...

EYT'ler Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak mı? Milyonlarca EYT’lilinin aklında aynı soru! İşte cevabı...

EYT düzenlemesinde sona yaklaşılıyor. EYT'li vatandaşların heyecanla beklediği meclis süreci hafta başı itibarıyla başladı. EYT yasa taslağı önce milletvekili imzasına açıldı. İlk maaşlar ise martta yatırılacak. Peki EYT’liler Ramazan Bayramı ikramiyesi alabilecek mi? 1100 lira olan bayram ikramiyes



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) teklifinin meclise sunulmasının ardından ayrıntılar belli oldu. Prim günü ve sigortalılık süresi koşulunu karşılayanlar yaşı beklemeden emekli olabilecek. Teklifin şubatta yasalaşması halinde ilk maaşlar martta hesaba yatacak.

EYT ler Ramazan Bayramı nda ikramiye alacak mı? Milyonlarca EYT’lilinin aklında aynı soru! İşte cevabı...

Emekli olma hayali kuran milyonlarca vatandaşın merakla beklediği EYT teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu. AK Partili yetkililerin verdiği bilgiye göre EYT düzenlemesi bu hafta içerisinde TBMM Plan Bütçe Komisyonunda görüşülecek. Yalnızca EYT ile düzenlemelerin olduğu 4 maddelik yasa teklifin, hızlı bir şekilde komisyondan geçerek 9 Şubat Salı günü Meclis Genel Kuruluna gelmesinin planları yapılıyor.

Peki, EYT'den emekli olacak vatandaşlar Ramazan Bayramı'nda ikramiye alabilecek mi? Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar olacak? İşte ayrıntılar. 


Geri Dön