Kent Haberleri

 EYT’lilere müjde!  Emekli promosyonu 23 bin TL’ye kadar çıkabilir!

EYT’den emekli olacak 2,5 milyon kişinin sisteme katılacak olması bankaları harekete geçirdi. Emekli maaşlarına verilen promosyonun miktarı üzerinde çalışılırken, emeklileri müşterisi yapmak isteyen bankaların promosyonu 23 bin TL’ye kadar yükseltmesi de masada… SSK’lı, Bağkur’lu, EYT’li olup maaş promosyonu alacaklar, yeni promosyon miktarının ne olacağını merak ediyor

Emeklilere maaşlarını taşımaları karşılığı verilen promosyon miktarında 23 bin TL eşiği aşılmak üzere. SSK’lı, Bağkur’lu, EYT’li olup maaş promosyonu alacaklar, yeni promosyon miktarının ne olacağını merak ediyor.

Emekli promosyonlarının miktarı, 2023 yılı memur maaş oranlarının belli olmasıyla birlikte  yenilendi.  EYT düzenlemesinin yasalaşmasının ardından, 2,5 milyonu bulan emekliler de promosyon almaya başlayacağı için bankalar da EYT hazırlığına ve cazip promosyon kampanyaları düzenlemeye başladı.

AHaber Sitesinde yer alan habere göre, bankaların çalışmalarında, promosyon kampanyalarının 23 bin TL’ye kadar yükselmesi de konuşuluyor.

Aile başına 650 TL’ye kadar para veriliyor! Çocuk desteği parası nasıl alınır?

Bakanlık adım attı! Sıfır ve ikinci el araçların fiyatı böyle düşürülecek!

Altında rekor üstüne rekor gelecek! Uzmanlar açıkladı!

Emekli maaş promosyonu nasıl alınıyor? 2023 yılı maaş promosyonları ne kadar oldu?

Denizbank’tan düşük faizli kredi fırsatı! Başvuran herkese çıkıyor!

AFAD 70 yeni eleman alacak! Aylık maaş 11.578 TL!