26 / 06 / 2024

EYT'lilerle ilgili yeni gelişme! Tarih ortaya çıktı

EYT'lilerle ilgili yeni gelişme! Tarih ortaya çıktı

Kritik Kabine Toplantısı sonrası EYT'lilere müjde veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, aralık ayına dikkat çekti.



'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ı yakından ilgilendiren sıcak bir gelişme yaşandı.

Milli Gazete'de yer alan habere göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kabine toplantısının ardından EYT'lileri sevindirecek bir bilgi paylaştı.

Gazetecilerin sorularına yanıt veren Bilgin, kamudaki sözleşmeli personel meselesi üzerinde çalıştıklarına dikkat çekerek, "Çalışmamızı bitirmek üzereyiz. Meclis açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz." şeklinde ifadeler kullandı.

Öte yandan binlerce vatandaş tarafından beklenen EYT konusunda gelen bir soruya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT aralık ayı gibi gündeme gelir." dedi."

SIRADA TAŞERON İŞÇİLER VAR"

EYT lilerle ilgili yeni gelişme! Tarih ortaya çıktı

Maden işçileri ve kadroya geçmemiş taşeron işçilerle ilgili de çalışma olduğunu belirten Bilgin, "Taşeron işçilerle ilgili bir çalışmamız var. O da ayrı bir dosya. Önceliğimiz kadroya geçmemiş 90 bin civarındaki taşeron işçi olacak. Sözleşmeli personelle ilgili çalışma bittikten sonra onu ele alacağız" diye konuştu.

Senaryolar neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön