29 / 04 / 2024

Eyüp'teki dev istinat duvarı tamamlanmak üzere!

Eyüp'teki dev istinat duvarı tamamlanmak üzere!

Eyüp Belediyesi Eyüp Merkez Mahallesi, Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de bölge daha güvenli hale gelecek.




Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüp Merkez Mahallesi,  Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de  bölge daha güvenli hale gelecek.


Gümüşsuyu Ana Okulu’nun hemen yanına, toprak kaymalarının önüne geçmek ve vatandaşların güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak için istinat duvarı yapımı çalışmalarına başlandı. Uzun yıllardır mahalleli için bir sorun olan duruma Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla el koyan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri istinat duvarının en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölgedeki güvenliği en üst düzeye çıkaracak olan çalışmada, 58 metre uzunluğunda ve 7 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılıyor. Duvarın tamamlanmasıyla birlikte yol da genişlemiş olacak ve trafikte de büyük bir rahatlama sağlanacak. 



Eyüp Belediyesi


Geri Dön