16 / 05 / 2024

Bestekar Hafız Hüsnü Efendi istinat duvarı

Bestekar Hafız Hüsnü Efendi istinat duvarı

Eyüp Belediyesi Eyüp Merkez Mahallesi, Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de bölge daha güvenli hale gelecek.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Teknosa'da ayağınızı yerden kesecek elektrikli bisiklet kampanyası başladı! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Pedal desteği ile normal bisikletlerle sağlayacağınız hızın iki katına erişmenize sağlayan elektrikli bisikletler yaza özel fiyatlarla Teknosa'da satışta! Peki, Teknosa'da elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Decathlon'dan elektrikli bisikletlerde ayağınızı yerden kesecek fırsat! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sıcak yaz ayları gelince birçok kişi elektrikli bisikletler hakkında araştırma yapmaya başladı! Elektrikli bisikletler, pedal desteği sayesinde normal bisikletlerle sağlayacağınız hızın iki katına erişmenize olanak sağlıyor. Peki, Decathlon'da BTWIN elektrikli katlanır bisikletler ne kadar? İşte 5 T

Her an nabzınızı izleyen Xiaomi Mi Watch Lite'a kalp atışınızı hızlandıracak indirim! 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Her saniye nabzınızı takip eden Xiaomi Mi Watch Lite'a Vodafone'un e-ticaret sitesi Vodafone'dan indirim müjdesi geldi! Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.

Bosslig İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslig İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.

Bestekar Hafız Hüsnü Efendi istinat duvarı Haberi

Bestekar Hafız Hüsnü Efendi istinat duvarı


Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyüp Merkez Mahallesi,  Bestekar Hafız Hüsnü Efendi Sokak’ta istinat duvarı çalışmasına başladı. Yüzde 50’si tamamlanan istinat duvarının bitirilmesiyle birlikte hem yol genişlemiş olacak hem de  bölge daha güvenli hale gelecek.


Gümüşsuyu Ana Okulu’nun hemen yanına, toprak kaymalarının önüne geçmek ve vatandaşların güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak için istinat duvarı yapımı çalışmalarına başlandı. Uzun yıllardır mahalleli için bir sorun olan duruma Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla el koyan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri istinat duvarının en kısa sürede tamamlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölgedeki güvenliği en üst düzeye çıkaracak olan çalışmada, 58 metre uzunluğunda ve 7 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılıyor. Duvarın tamamlanmasıyla birlikte yol da genişlemiş olacak ve trafikte de büyük bir rahatlama sağlanacak. 



Eyüp...