29 / 04 / 2024

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.



Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Gürüz tarafından kuruldu.

Beş Numara Antikacılık Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.b.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak. MiMARLIK MUHENDiSLiK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhudunu yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesulluk almak proje yoneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her turlu inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler uzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulamas1 yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, roleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından olduğu plan projelerin çizimini ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yurutmek. Her turlu jeodezi ve fotogrametri muhendisliginin yapılabileceği işler ve Lisans Harita ve Kadastro Muhendislik Burosu işleri yapmak, her hangi bir yontem ve ölçekte çizgisel ve sayısal harita yapımı kadastro haritaları, fotogrametri ve uzaktan algılama işleri, kent ve cografi bilgi sistemleri oluşturulması, etüt ve işletme haritalan, kentsel ve arazi ve arsa düzenlemeleri, parselasyon ve planlan, halihazir harita, imar plan ve mevzi imar plan ve çizimini, aplikasyon, ifraz, tevhid, yola terk, tescile konu olan harita ve planlar yapmak. ANTiKA VE SANATSAL -Her turlu sanatsal urunleri ve aksesuarların tasarımını imalatı, alımı satımı, ihracatımı ve ithalatını yapmak.-Her turlu eski ve antika eşyalar, el sanatları eserleri, heykeller, tablolar, hat sanatı ile ilgili yapıtlar, el yazması eserlerin muzayedesi, dekorasyonu alımını ve satımını ithalat ve ihracatını yapmak.-Her turlu eski tarihi eşyanın alımını satımını yapmak.-Her turlu tarihi eserin bakımını onarımını yapmak ve yaptırmak.


Geri Dön