06 / 10 / 2024

Ezik Et Restoran Ataşehir'de açıldı!

Ezik Et Restoran Ataşehir'de açıldı!

115 yıllık lezzet ustası ‘Tarihi Sarıyer Börekçisi’nin 5. kuşak temsilcileri yeni bir mekan yarattılar: Ezik Et...




İçerenköy’de Bostancı Köprüsü Ataşehir girişinde gerçek köfte, ızgara et çeşitleri ve kendine özgü ‘Sarıyerli’ adı verilen pide çeşitleri restoranıyla hizmet veren Ezik Et, yemeklerinde iyi malzeme ve lezzetiyle öne çıkıyor.

Medya ilişkileri alanında uzmanlığı ile F&C İletişim Danışmanlığı ile basın faaliyetlerini yürütme kararı alan Ezik Et Restoran, yemek zevkinin giderek sıradanlaştığı günümüzde, doğru yerde sağlıklı yemekler yenmesi gerektiğini savunuyor. 2010 yılından bu yana İstanbullulara hizmet veren Ezik Et, tüm ürünlerinde Çanakkale Biga yöresindeki kendi çiftliklerinde özel olarak yetiştirilen hayvanlarıın etlerini kullanıyor. Ayrıca malzemelerin hepsi organik.

Köftede alışılmış yöntemlere hayır…

Köfte dışında, yöresel yiyecekler, pide, ızgara et çeşitleri, bonfile, antrikot, kontrfile gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan restoranda, künefe ve kabak tatlısı mutlaka tadılması gereken lezzetler arasında. Köftelerde alışılmış yöntemlerin dışında ezilerek bu eşsiz tadı yakalayan aşçı Semra Sülün, 30 yıllık bir kasap. Babasından almış oluğu 40 yıllık bu lezzeti Ezik Et’e taşımış.
120 kişilik açık kapalı oturma alanı ve otoparkı ile sabah 06:00’da Tarihi Sarıyer Börekçisi ürünleri ile başlayan sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemeklerinin haricinde cafe olarak da hizmet veren Ezik Et, eskitilmiş ahşap ağırlıklı şık dekorasyonuyla da misafirlerini doğal ve huzurlu bir ortamda ağırlıyor. Açık havada yemek yemeyi tercih edenler için bir bahçesi bulunuyor.

Rezervasyon için ; 0216 577 71 20-21


Geri Dön