05 / 10 / 2024

Selçuk Geçer gram altının 4 ay içinde ne kadar olacağını açıkladı! Yatırımcılar hazır olun! 

Selçuk Geçer gram altının 4 ay içinde ne kadar olacağını açıkladı! Yatırımcılar hazır olun! 

Ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonuna kadar gram altının geleceği seviyeyi açıkladı. Gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 




Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, gram altın yatırımcısının merakla beklediği haberi verdi. Geçer, yıl sonunda gram altının geleceği seviyeyi açıkladı. 

YATIRIMCILAR DİKKATLİ OLUN!

Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomik Selçuk geçer, son dönemlerde rekor üstüne rekor kıran gram altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.  Gram altının son 10 gün içinde 2.934 TL seviyelerine kadar yükseldiğinin altını çizen  Selçuk Geçer, uzun vadeli yatırım yapanların mutlaka dikkatli olması gerektiğini vurguladı. 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

FED’in faizleri düşürmesiyle destek alarak yükselen ons altın gram altında etkiledi. Gram altın fiyatları son günlerde 3000 TL’yi test etmeye devam ediyor. Uzmanların yılbaşına kadar beklentisi ise 3500 TL seviyelerinde. Ancak uzman isim Selçuk geçer uzun vadeli altın yatırımcısına uyarılarda bulundu. Peki altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? Gram  altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Selçuk Geçer gram altının 4 ay içinde ne kadar olacağını açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!  

GRAM ALTIN YIL SONUNDA NE KADAR OLACAK?

Selçuk Geçer, bu haftanın dalgalı geçeceğini söyledi. Altın yatırım yapmak isteyenlere ise önemli uyarılarda bulundu.  

Ons altınındaki geri çekilmenin gram Altına da yansıyabileceğini belirten Selçuk geçer, ancak uzun vadede altının her zaman kazandıracak bir yatırım aracı olduğunu ifade etti.

Selçuk Geçer, yıl sonunda gram altının 3,500 lira, gelecek yıl sonunda ise 4000 TL ardından 4500 TL seviyesini göreceğini açıkladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 5 EKİM 2024  CANLI ALTIN FİYATLARI 

Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler, güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın fiyatı 2654 dolar olurken gram altın fiyatı 3082 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı ise 5029 liradan satılıyor. 

Hafta sonu Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, Ata, gremse altın fiyatları ne kadar?

22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 4 Ekim 2024 altın bilezik fiyatları!

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! 4 Ekim Cuma altın fiyatları

Geri Dön