03 / 05 / 2024

Fagor endüstriyel mutfak ekipmanları ile fark yaratacak!

Fagor endüstriyel mutfak ekipmanları ile fark yaratacak!

Türkiye 'nin önde gelen otellerinin tercihi Fagor Endüstriyel ile yenilenen mutfaklar yeni sezona iddialı giriyor... Türkiye 'nin önde gelen otellerinin tercihi Fagor Endüstriyel ile yenilenen mutfaklar yeni sezona iddialı giriyor....



Kalitesi ve ürün çeşitliliği ile dünyada pek çok otelde kullanılan Fagor ürünleri, Türkiye 'nin en seçkin otellerinin de tercihi. Yaz sezonunun başladığı şu günlerde, yenilenen oteller veya yeni açılacak oteller de Fagor kalitesini ve ayrılacağını seçiyor. Oteller, yeni sezonda Fagor 'un endüstriyel mutfak ekipmanları ile fark yaratacak.

Fagor Endüstriyel 'de set üstü pişiricilerden, ocaklar, fırınlar, bulaşık makineleri, buzdolapları, buz makineleri ve hazırlık ekipmanlarına kadar bir otel için gerekli tüm ürünleri bulabilirsiniz. Siz de mutfağınızı yenilemek ve mutfağınızda harikalar yaratmak için Fagor 'u tercih edin!

Dünyada 5 kıtaya yayılmış 14 fabrika ve 35 satış ofisiyle faaliyet gösteren Fagor Endüstriyel, 1999 yılından beri Türkiye 'de hizmet veriyor. Kalite, dayanıklılık ve işlevselliği bir arada sunan Fagor Endüstriyel Türkiye, ürün gamında sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına cevap veren 100 'ün üzerinde çeşit bulunduruyor. İspanya merkezli endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ekipmanları üreticisi Fagor Endüstriyel, otellerin yanı sıra sağlık kuruluşları, eğitim kurumları, ofis ve sanayi kuruluşları, askeri birlikler, resmi daireler, catering şirketleri, kafe ve restoranlara profesyonel çözümler sunuyor.


Geri Dön