30 / 04 / 2024

Fahriye Evcen'in evindeki çanak anten davası sonuçlandı!

Fahriye Evcen'in evindeki çanak anten davası sonuçlandı!

Fahriye Evcen'in evindeki çanak anten davası sonuçlandı. Magazin dünyasından Burak Özçivit ile olan aşkıyla gündemden düşmeyen Fahriye Evcen'e oturduğu sitedeki evine çanak anten estetiği bozması nedeniyle açılan davada kötü haber.



Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'e iki yıl önce oturduğu İstinye Karikatüristler Sitesi'ndeki site yönetimi dava açarak Evcen'in dubleks dairesine çanak anten ve klima taktırdığını bu durumun binanın estetiğini bozduğu iddia etmişlerdi.


 

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne yapılan yargılama sonucunda site yönetimi davayı kazandı. Mahkeme, projeyi eski hale getirmesi için Evcen'e bir ay süre verdi. Ayrıca Evcen'i 800 TL ödemesini karara bağladı.



Evcen kararı temyiz ederek Yargıtay'a başvurdu. Yargıtay ise binaya çanak anten konulmasında herhangi bir yasal engel olmadığı gerekçesiyle kararı bozdu.

 


Bozulan davanın duruşması ise geçtiğimiz günlerde görüldü. Mahkeme site yönetiminin davasını kısmen kabul ederek Fahriye Evcen'in klima tesisatını kaldırması ve projedeki eski haline getirmesine karar verdi. Evcen'in 650 ödemesini hükme bağlayan mahkeme site yönetiminin çatıda bulunan çanak anten ve kablosunun kaldırılması istediğini de reddetti.



Yargıtay'ın bozduğu ilk kararı mahkeme kabul etmiş oldu. Projeyi eski hale getirmesi için Evcen'e süre verdi. Ayrıca 800 TL ödemesini istedi.


Fahriye Evcen'den kapris açıklaması


Müzikal izlemeye giden Fahriye Evcen kaprisleriyle ilgili çıkan magazin haberleri hakkında konuştu.



Dünya çapında en iyi müzikal olarak gösterilen “Güzel ve Çirkin” gösterisi Zorlu Center PSM salonunda sevenleri ile buluştu. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan müzikali Fahriye Evcen ve Nefise Karatay dinlemeye geldi. Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Evcen “Çok merakla beklediğim bir müzikal, izleyip göreceğiz” dedi



Burak Özçivit ile başrolünü paylaştığı Aşk Sana Benzer filminin yakında gösterime gireceğini söyleyen güzel oyuncu “Bizlik pek bir şey kalmadı, teknik açıdan son kontrolleri yapıyorlar” dedi. Rol aldığı dizi ve filmlerde daha öncede kapris yaptığı haberleri ile gündeme gelen Evcen “Bunu daha öncede belirttim öyle olaylar yaşanmadı. Set ortamı gayet keyifli ve güzel geçti, ben de birçok kez fotoğraf paylaştı.



Böyle haberler eminim ki masa başında yapılıyor. Arkadaşlar habersiz kaldığı için yapıyorlardır” dedi. Set sonrası kalan boş vakitlerini ata binmekle geçirdiğini belirten oyuncu Burak Özçivit ile yaşadığı aşk sorularına ise yanıt vermeden gösteriyi izlemeye girdi.


Güneş


Geri Dön