02 / 05 / 2024

Fatih Say: Herkesi beldemize ve yaylamıza bekliyoruz!

Fatih Say: Herkesi beldemize ve yaylamıza bekliyoruz!

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say yayla turizmi için kolları sıvadı, bozulmamış doğal yapısı, yaşayan yöre kültürü, huzuru ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Fındıkpınarı'nın Mersin turizmine büyük ivme kazandırdığını söyledi...



Mersin'de yayla turizminin gözde merkezlerinden biri olan Fındıkpınarı'nın sadece Mersin'in değil Türkiye'nin gözde yeri haline getirmek için elini taşın altına koyan Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, "Yaylamız, her geçen yıl daha fazla talep gören bir alternatif turizm haline gelerek cazibe merkezi oldu. 


Herkesi beldemize ve yaylamıza bekliyoruz." dedi. Say, yayla turizmine hizmet etmek için kolları sıvadıklarını belirterek, "Tarihi, coğrafyası ve muhteşem doğasıyla Mersin'de markalaşan bir değer olan Fındıkpınarı'mızm tanıtımı için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında ana caddelerimizin yollarını asfaltladık. Hizmetlerin en güzeline layık olan Fındıkpınarlılar, itfaiye, cenaze aracı, iş makineleri, vidanjör, sinekle mücadele aracı gibi araçları kavuşturulmuştur. 


Fındıkpınarımızda belediyemizce yapılan hizmetlerin eksiksiz ve düzenli olabilmesi için bu araçları aldık. Belediye başkanlığım dönemimde çevre köylerimize bu araçlarımızla yapılan bütün hizmetleri götürdük. Bu köylerimizde özellikle sinekle mücadele noktasında olumlu sonuçlar aldık" diye konuştu. 


30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle köyler arası düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının 20 Temmuz'da başlayacağı bilgisini de veren Say, şunları söyledi: "Spor, dostluğu, kardeşliği ve kaynaşmayı sağlıyor. Bu amaçla geleneksel hale getirdiğimiz köyler arası futbol turnuvasını bu yıl 13.kez düzenleyeceğiz.20 Temmuz'da yapılacak maçla başlayacak turnuva 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yapılacak final müsabakasıyla son bulacak. Böyle anlamlı bir bayramda, bu tarz organizasyonlarla buluşmak ve o coşkuyu paylaşmak çok güzel. Turnuva boyunca beldemizde çok renkli görüntüler yaşanacak." 


Mersin Özgür Haber




 Fatih Say,Mersin,Fındıkpınarı,Fındıkpınar belediyesi,Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say,Yayla turizmi,Mersin turizmi



Geri Dön