04 / 05 / 2024

Fatma Toru Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatını inceledi!

Fatma Toru Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatını inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu. Toru Ağustos ayının sonlarına doğru Pazar yerinin hizmete açılacağının müjdeledi.



Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.


Ağustos ayının sonlarına doğru Pazar yerinin hizmete açılacağının müjdesini veren Başkan Toru, vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmeleri adına her yıl bir mahallede Pazar yeri inşa etmeyi planladıklarını ifade etti.


‘Yerinde tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla faaliyetlerine yön veren Meram Belediyesi’nin ilçeye kazandıracağı Kovanağzı Kapalı Pazar yeri inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Başkan Fatma Toru, pazar alanında incelemelerde bulunurken, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.


AĞUSTOS’UN SONUNDA AÇILACAK

Meram halkının sağlık, esenlik ve güvenlik içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri adına projelendirilen Pazar yerlerinin yapımına başladıklarını belirten Başkan Toru, ‘İlk olarak geçtiğimiz aylarda Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı’nın temelini attık ve inşaat hızla devam ediyor. 8700 m2 arsa alanı üzerinde 4850 m2’lik kapalı alana sahip olan pazar yerimiz Ağustos ayı sonu itibariyle hizmete açılmış olacak. Vatandaşlarımız kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirecek. Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı’nın Meram halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’ şeklinde görüş belirtti.


PAZAR ALANLARI ÇOĞALACAK

Başkan Toru, ilçe genelinde kapalı pazar alanlarının çoğalacağına dikkat çekerken, ‘Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı’nın açılmasıyla birlikte her yıl bir bölgemize kapalı pazar yeri kazandırmaya devam edeceğiz. Şu an Gödene Kapalı Pazar Alanı’nın projelendirme çalışması tamamlandı. İnşallah bu ay içerisinde ihalesini yapmış olacağız. 2016 yılında burayı da tamamlayarak halkımıza sunacağız’ dedi.


Hakimiyet Konya


Geri Dön