Ekonomi

FED sonrası petrol fiyatlarında son durum!

FED faiz oranını bugün saat 21:00'da, 25 baz puan artırdığını açıkladı. FED kararı sonrası gözler piyasalara çevrildi. Gün içinde 103,96 dolara kadar yükselen petrolün varili FED sonrası ne oldu? İşte merak edilenler...Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı

Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını saat 21:00'da açıkladı. Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. Peki FED sonrası petrolün varili ne oldu?

Dün 100 dolar seviyesinin altına düşen petrolün varil fiyatı yeni güne yükselişle başladı ve 103,86 dolardan işlem gördü. Akşam saatlerinde düşüşe geçen petrolün varili  FED kararı öncesi saat 20:55'te 98,69 dolara kadar geriledi. 

Peki FED kararından sonra petrolün varili ne oldu? FED kararı petrol fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

FED SONRASI PETROLÜN VARİLİ NE OLDU?

Petrolün varili FED kararı sonrasında 98,44 dolardan işlem görürken, 7 Mart tarihinde geçtiğimiz 14 senenin en yükseğine ulaşan ve varil başına 139 dolardan işlem gören petrolün varil fiyatı, o zamandan bu güne yaklaşık 40 dolar düştü.

ABD Merkez Bankası FED beklenen faiz kararını açıkladı! Dolar ve petrol yükselecek

FED öncesi petrolün varili yükselişe geçti Neler oluyor?

Benzin ve mazot düşecek mi? 16 Mart benzin motorin (Mazot) fiyatları…

Petrolün varili 100 doların altına geriledi! Benzin ve mazota bu akşam indirim gelecek mi?

Petrol düştü, zam durdu! Demir fiyatları bugün ne kadar?