Ekonomi

Petrolün varil fiyatı gündeme damga vurdu: Brent petrol düştü! Petrolün varili bugün ne kadar? 10 Mayıs brent petrol!

Petrolün varil fiyatı bugün gündeme damga vurdu. Petrolün varil fiyatı bugün sert düştü. Dün brent petrol dün 112 dolar seviyesinde işlem görürken bugün düşüşe geçti. Peki petrolün varil fiyatı ne kadar? Brent petrol ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 petrol fiyatları... Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkisi olan petrolün varil fiyatındaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor

Petrolün varil fiyatı geçtiğimiz hafta yükselişe geçti ve 112 dolar seviyesine kadar yükseldi. Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkisi olan petrolün varil fiyatındaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kaç dolar? 10 Mayıs 2022 brent petrol ne kadar? 

PETROL FİYATLARI SERT DÜŞTÜ

Rus petrolüne yönelik AB'nin ambargo planında yumuşamaya gittiği yönündeki haber akışı eşliğinde petrolde düşüş sürüyor. 

Rusya Devlet Başkanı Putin Zafer Günü konuşmasını yaptı. Çok sert ve şahince bir üslup kullanmayan Putin "Rusya kendi toprakları için savaşıyor", "verilecek tek doğru kararı verdik", "Rusya hep denklik ilkesini savunmuştur" gibi hususlar konuşmadan ön plana çıkan noktalar oldu. Savaş kelimesini yine kullanmayıp operasyon demekle yetinen Putin, Ukrayna meselesinde konuyu kendi egemenliği için savunma zorunluluğu olarak özetledi. Bu geelişmeler petrol fiyatları üzerinde etkili oldu ve petrol fiyatlarının düşmesini sağladı.

PETROLÜN VARİL FİYATI BUGÜN NE KADAR? 10 MAYIS 2022

Petrolün varil fiyatı dün 112 dolar seviyesinde işlem görürken bugün sert düştü. Petrolün varil fiyatı bugün 105 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 9 Mayıs 2022 petrol varil fiyatı

Petrol varil fiyatı bugün çakıldı! Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol kaç dolar 6 Mayıs 2022?