04 / 05 / 2024

Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan Evora kazançlı çıktı!

Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan Evora kazançlı çıktı!

Fenerbahçe'nin Samandra'daki antrenman tesislerinin hemen yanında yapılan Evora, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu sonrası özel talep görmeye başladı. Daha önceden antrenman sahasını tepeden gören ev isteyenlerin eksik olmadığı Evora, şampiyonluk sonrası Fenerb



Bugünlerde Evora'nın üst katlarından daire almak için gelen talepler için sıra verilmeye başlandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Anadolu yakasının merkezi olarak gösterdiği Kartal bölgesindeki Teknik Yapı'nın projeleri yok satarken, müşteriler Evora'ya yöneldi. Kartal'da devam eden altyapı yatırımları tamamlama noktasına gelirken, Kartal'ın gelecek vaat eden bir potansiyel olduğunu 4 yıl önce keşfederek yoğun bir yatırım yapan Teknik Yapı'da hüzünlü bir yoğunluk yaşanıyor. Kartal'daki Uplife Park, Uprise Elite, Uptvvins, Upcity Flats, Upcity Residence projelerinde kısıtlı daireleri kalan Teknik Yapı, eski ziyaretçilerinin yeniden artan talebini karşılayamıyor. Ulaşım açısından Kartal'ın çok büyük avantajları olduğunun altını çizen Umut Durbakayım, "TEM ve E-5'in birçok noktasında kesişen Kartal, Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan yakınlığı ile de avantaj sağlıyor. Diğer taraftan Kadıköy - Kartal metro bağlantısı, İDO ile deniz seferleri hafif raylı metro gibi altyapı çalışmalarını tamamlayan Kartal'da Adliye Sarayı gibi, bölgeyi Anadolu Yakası'nın merkezi durumuna getirdi. Tüm bu gelişmeler, bölgedeki konut projelerinin değerini artırdı. Başbakan'ın Kartal'ı Anadolu Yakası'nın yeni merkezi olarak işaret etmesiyle birlikte projelerimizi inceleyen ziyaretçi sayısı üçe katlandı. Ne yazık ki, Kartal'daki tüm projelerimizdeki satış oranları yüzde 90 sınırını aştı. Seçtiğimiz bölgelerdeki yatırımlarımızı "prim potansiyeli olan projeler' olarak tanımlamamızda ne kadar haklı olduğumuzu gören eski ziyaretçilerimiz şimdi tekrar geliyor. Kartal'daki projelerimizden eli boş dönen ziyaretçilerimiz, Kartal'a 5 dakika uzaklıkta olan projemizde de fırsatı kaçırmamak için soluğu Evora'da alıyor" açıklamasını yaptı. Durbakayım, iki yıl içinde 3 kat değer kazanan fiyatların seçimden sonra yeniden hareketleneceğini söyledi.

Aidatlar yük olmayacak
Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz imkanları ile satışı sürean Evora projesinde aidatlar da minimum seviyede olacak. "Teknik Yapı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Aktif Yaşam ve Teknik Cüvenlik firmaları minimum maliyetle hizmet verecek" diyen Durbakayım, açıklamasını şöyle sürdürdü "Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik, Teknik Yapı Holding sinerjisinden aldığı gücü, Evora'da oturacak olanların aidatlarının minimum seviyesinde olması için harcayacak. " Kapalı ve açık alanlarda yer alan tesisler, Evora'da yaz kış spor yapma imkanı sağlıyor. Yazın Aydos ormanlarının bol oksijenli havası altında 450 metrekarelik açık yüzme havuzunu, basketbol sahasını, tenis kortunu, paten alanını ve yürüme parkurunu tercjh edenlerin tercihi, kış aylarında kapalı alanlarda yer alan fitness, plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna,masaj, bilardo ve masa tenisi olabilir.
 
YÜZDE 1 PEŞİNAT İMKANI VAR
Cazip ödeme alternatifleri
YILDIZI parlayan ve yakın geleceğin merkezi bölgelerinden biri olan Kartal, Teknik Yapı ile birlikte yasam merkezi oluyor. Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora projesinde değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Anlaşmalı bankalardan kredi kullanarak ve kira öder gibi taksit ödemek isteyenler ise 120 aya kadar değişen seçeneklerde uygun faiz kullanabilecek. Yüzde l'lik peşinatların kredi kartıyla bile ödeyebileceği 12 ay "0" faiz uygulaması da yer alıyor. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinatla 24 ay "0" faiz, yüzde 35 peşinatla 36 ay "0" faiz ve yüzde 50 peşinatla 48 ay "0" faiz imkanı da sunuluyor. Farklı vade ve peşinat tercih edenler için ise yüzde 0.17 ile 0.76 arasında değişen faiz avantajları bulunuyor.

Star Emlak


Geri Dön