30 / 04 / 2024

Fer Yapı İ Tower Şişli'de 60 metrekare ofis: 362 bin dolara!

 Fer Yapı İ Tower Şişli'de 60 metrekare ofis: 362 bin dolara!

Firma: Fer Yapı ve Sinpaş GYO

Proje: İTower Bomonti

İ Tower projesinde yer alan ofislerin minimum fiyatı 60 metrekarelik birimlerde 362 bin dolar olarak belirlendi. Projede tutarın yarısına kadar ticari kredi kullanılarak alım yapılabiliyor...





İ Tower projesi  Fer Yapı ve Sinpaş GYO  ortaklığı girişimi ile Şişli-Bomonti'de yükseliyor. 29 kattan meydana gelen İ Tower ofis projesi tek blok olarak tasarlandı. Bomonti İ Tower projesinin mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ imzası taşıyor. 


Tasarımsal olarak A+ ofis konseptine sahip olan Şişli İ Tower Ofis projesinde yer alan ofislerin alanları 60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekare şeklinde belirlenmiş durumda. Projedeki ofis fiyatları 60 metrekarelik üniteler için 362 dolardan başlangıç gösteriyor.


  Fer Yapı İ Tower Şişli de 60 metrekare ofis: 362 bin dolara!


Banka kredisi ile ofis sahibi olunabilen İ Tower Bomonti 'de ofis tutarının yarısı peşinat bedeli olarak ödendikten sonra kalan tutar için kredi kullanılabiliyor. Bomonti İ Tower projesinde IT hizmetleri, güvenlik,  concierge, toplantı odaları, spor merkezi, vale parking, VIP Lounge ve back Office gibi hizmet birimleri yer alıyor. 


Ofislerin sahiplerine hemen teslim edildiği Şişli İ Tower Ofis projesi konum itibariyle  Nişantaşı’na 10 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika Taksim'e 7 dakika, Beşiktaş'a ise 4 dakika mesafede yükseliyor.



0212 230 24 24

http://www.itowerbomonti.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön