03 / 05 / 2024

Fer Yapı ve Boyner Grubu'ndan Bahçelievler projesi!

Fer Yapı ve Boyner Grubu'ndan Bahçelievler projesi!

Fer Yapı ve Boyner Grubu ortaklığında geliştirilen, Bahçelievler’de bulunan, İstanbul’un en değerli noktalarından, eski Altınyıldız fabrika arsası yepyeni bir gayrimenkul projesine konu oluyor



Fer Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş., sektörün başarılı isimlerinden Ramadan Kumova ve İttifak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Saka ile birlikte yaklaşık altı ay önce kuruldu. Fer Yapı, kısa süre içerisinde, Kartal’da konut projesi ve hemen arkasından SİNPAŞ GYO ile Şişli Bomonti de imzaladığı hasılat paylaşımlı proje ile gündeme gelmişti. Boyner grubu şirketlerinden Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş. ile yapılan bu anlaşma ile sektöre iddialı giren Fer Yapı’nın, henüz altı ayını doldurmadan üç önemli projeye imza atması, daha şimdiden sektörün yıldızı olmaya aday olduğunun da belirgin bir göstergesi oldu.

Altınyıldız fabrika arazisinde, 70.000m2 net arsa üzerine inşa edilecek projenin; ofis, konut ve ticari ünitelerden meydana gelmesi planlanıyor. Binaların tamamında ileri teknoloji kullanılarak çevreci, sürdürülebilir, geleceğin  yapıları hedeflenirken;   sosyal yaşantının ve geleneklerimizi sürdüren komşuluk ilişkilerinin yaşatılmasını hedefleyen  bir mimari geliştirilmesi düşünülüyor. Altınyıldız fabrika arazisinin  belki de en önemli özelliği  lokasyonu… Şehrin çok merkezi bir yerinde,  inşaat yatırımcılarının fırsat kolladığı  Atatürk Havaalanı’nın, E-5, TEM ve Basın Ekspres yollarının yanıbaşında yer alıyor olması projeye büyük değer katıyor.   Bu bölgede böylesine büyük bir proje  geliştirmek için arsa üretimi, uzmanlar tarafından her zaman zorlu bir süreç olarak değerlendiriliyor. Konut yatırımcısı ve kullanıcısı için çok çekici bir lokasyona sahip bu proje ile Fer Yapı, şirket felsefesini ortaya koyarak fark yaratan yeni bir projeye imza attığını göstermiştir.     


Geri Dön